Φρίκη από τη δράση Serial killer: Σκότωσε και έκαψε δύο κορίτσια – Ψάχνουν και για άλλα θύματα


Φρίκη και οργή προκαλεί στην ρουμανική κοινή γνώμη η υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας δύο νεαρών κοριτσιών (το ένα ανήλικο 15 ετών) με δράστη ένα 66χρονο άνδρα.

Η οργή εστιάζεται στον τρόπο με τον οποίο έδρασε η αστυνομία αφού τα ρουμανικά ΜΜΕ της καταλογίζουν ευθύνες για αργοπορία που στοίχισε την ζωή των δύο άτυχων κοριτσιών.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ρουμανική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Gazeta de Sud, η 18χρονη Λουίζα και η 15χρονη Αλεξάνδρα απήχθησαν από τον μηχανικό – στο επάγγελμα – Gheorghe Dinca, το περασμένο Σάββατο ο οποίος και στην συνέχεια ομολόγησε ότι δολοφόνησε (έκαψε) τα δύο κορίτσια σε ένα χωριό κοντά στην πόλη Καρακάλ.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα ρουμανικά ΜΜΕ χρειάστηκαν 19 ολόκληρες ώρες να εισβάλλουν στο σπίτι του 65χρονου απαγωγέα παρά το γεγονός ότι η 15χρονη Αλεξάνδρα είχε καλέσει τρεις φορές τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 και καλούσε σε βοήθεια.

Η 18χρονη Luiza εξαφανίστηκε τον περασμένο Απρίλιο την ώρα που έκανε οτοστόπ για να επιστρέψει στο σπίτι της.

Να σημειωθεί ότι οι αρχές διεξάγουν έρευνες και σε μια λίμνη κοντά στο σπίτι του δράστη διότι φοβούνται ότι υπάρχουν και άλλα θύματα.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ