Έπιασε τον «τάρανδο» από τα κέρατα το νέο Toyota Corolla; (+video)


Είδαμε την πολύ καλή επίδοση του Toyota Corolla Touring Sports, στην κορυφαία του έκδοση κιόλας Hybrid 180, με το υβριδικό σύνολο των 180 ίππων. Τώρα ήρθε η ώρα του μοντέλου, που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στους πίνακες των πωλήσεων, να δείξει την αξία του στην δοκιμασία της απότομης αλλαγής λωρίδας.

Το υβριδικό Corolla χάτσμπακ αξιοποιεί τον συνδυασμό του ατμοσφαιρικού μοτέρ των 1.8 λίτρων και του ηλεκτροκινητήρα, με την συνολική ισχύ να φτάνει τους 122 ίππους. Στην προκειμένη, 17αρες ζάντες με ελαστικά 225/45 φροντίζουν για το πέρασμα από τους εμπρός τροχούς στο οδόστρωμα. Σε σχέση με το Touring Sports Hybrid 180, οι τροχοί είναι κατά 1 ίντσα μικρότεροι και η ανάρτηση λιγότερο σφιχτή, οπότε εξ αρχής οι δοκιμαστές του km77.com περίμεναν περισσότερες κινήσεις από το αμάξωμα στις απότομες αλλαγές κατεύθυνσης.

Όπερ και εγένετο, με το Corolla Hybrid να παρουσιάζει κομμάτι αυξημένη υποστροφή σε σχέση με το Touring Sports, η οποία περιόρισε την ταχύτητα εισόδου στον δεύτερο διάδρομο στα 75 χλμ./ώρα. Τα 77 χλμ./ώρα προκάλεσαν γλίστρημα στο εμπρός μέρος κατά την αλλαγή κατεύθυνσης, η οποία χάλασε και την πορεία για τον τρίτο διάδρομο. Σε κάθε περίπτωση οι αντιδράσεις του αυτοκινήτου είναι καθόλα φυσιολογικές, ήπιες και εύκολα ελέγξιμες, με την υποστροφή να είναι ο μόνος αντίπαλος του οδηγού.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ