Ακόμα μια φωτογραφία για το νέο Nissan Juke

Η Nissan φροντίζει να μας διατηρεί ζωντανή τη φαντασία μας για το νέο Nissan Juke, για το οποίο συχνά – πυκνά μας δίνει teaser φωτογραφίες από το νέο μοντέλο.

loadposition nissan

Μια ακόμα φωτογραφία ήρθε στο φως της δημοσιότητας για το νέο Nissan Juke, η οποία αυτή τη φορά απεικονίζει το πλαϊνό μέρος του compact SUV της ιαπωνικής εταιρείας, το οποίο θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στις 3 Σεπτεμβρίου.

Η φωτογραφία αν και σκοτεινή επιτρέπει στον παρατηρητή να δει πως το νέο Juke θα ενστερνίζεται τη σχεδιαστική φιλοσοφία του μεγαλύτερου Qashqai. Περισσότερες ακμές και πιο έντονη κλίση της οροφής προς τα πίσω είναι τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που διακρίνονται με την πρώτη ματιά, δείχνοντας πως η 2η γενιά του Nissan Juke δεν θα βρίθει τόσο από καμπύλες όσο η προηγούμενη. Επιπρόσθετα η μεγάλη κλίση που έχει το πίσω τζάμι, από πολλούς μεταφράζεται πως θα υπάρχει και μεγαλύτερος χώρος αποσκευών, ενώ διαφοροποιημένα κατά πολύ είναι τα πίσω φωτιστικά σώματα, με το περίγραμμά τους να θυμίζει έντονα αυτό του Qashqai.

Όπως μας αποκάλυψαν κι οι προηγούμενες εικόνες που δημοσιοποίησε η Nissan, το νέο Juke θα φέρει ένα εντελώς διαφοροποιημένο εμπρόσθιο τμήμα, αλλά όμως τα κλασικά στρογγυλά φωτιστικά σώματα θα ενσωματώνονται κι αυτά στη 2η γενιά Juke. Αυτή θα κατασκευάζεται πάνω στην πλατφόρμα CMF-B του νέου Renault Captur και κατ’επέκταση του νέου Clio. Σε ότι αφορά την γκάμα των κινητήρων, το νέο Juke θα προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, με τη Nissan να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να υπάρχει κι ένα plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης, αλλά και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση στο μέλλον. Οι νέοι turbo κινητήρες βενζίνης του 1.0 λτ. και των 1.3 λτ. και ο ντίζελ των 1.5 λτ. μπορούν να θεωρηθούν δεδομένοι για το νέο Nissan Juke.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here