Από τι φτιάχνεται τελικά το φιδάκι για τα κουνούπια; (pics)


Δες ποιο είναι το μαγικό υλικό που φτιάχνεται το φιδάκι για τα κουνούπια

Κάθε καλοκαίρι έχουμε τα ίδια θέματα. Τα κουνούπια «ξυπνάνε» και κάθε φορά που βρισκόμαστε σε εξωτερικό χώρο πρέπει να βιώνουμε τον πόλεμο για να μην μας τσιμπήσουν.

Σε κάθε κήπο λοιπόν που είμαστε καλεσμένοι συνήθως έρχεται και παρέα το κλασικό εικονογραφημένο αντικουνουπικό φιδάκι, το οποίο βρίσκεται πλάι μας προκειμένου να τα κρατάει μακριά μας.

Από τι είναι όμως φτιαγμένο αυτό το φιδάκι για τα κουνούπια; Η απάντηση στο παρακάτω άλμπουμ:

Κατά κανόνα παρασκευάζεται από μία αποξηραμένη σκόνη πύρεθρου και συνήθως η καύση αρχίζει από το εξωτερικό άκρο της σπείρας και προχωράει με αργούς ρυθμούς προς το κέντρο.

Από τι φτιάχνεται τελικά το φιδάκι για τα κουνούπια;
Από τι φτιάχνεται τελικά το φιδάκι για τα κουνούπια;

Είναι φθηνό και εύκολο στη χρήση, ενώ η διάρκειά του υπολογίζεται γύρω στις 8 ώρες.

Από τι φτιάχνεται τελικά το φιδάκι για τα κουνούπια;
Κατά κανόνα παρασκευάζεται από μία αποξηραμένη σκόνη πύρεθρου

Παρά τις βελτιώσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια, πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι ο καπνός που παράγεται από την καύση μίας σπείρας μπορεί να είναι ιδιαίτερα ανησυχητικός για την υγεία.

Από τι φτιάχνεται τελικά το φιδάκι για τα κουνούπια;

Υπολογίζεται ότι ένα φλεγόμενο πηνίο παράγει την ίδια ποσότητα σωματιδίων που παράγουν 75-137 αναμμένα τσιγάρα και εκπέμπει τόση φορμαλδεΰδη όση απελευθερώνεται από 51 τσιγάρα.

Πολλοί έχουν συνδέσει τη χρήση του με τον καρκίνο του πνεύμονα, η χρήση όμως του εν λόγω εντομοαπωθητικού από έμπειρο κατασκευαστή δεν εγκυμονεί ιδιαίτερους κινδύνους.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ