Champions League, Ολυμπιακός – Πλζεν: Η αποστολή των Πειραιωτών.


Είκοσι δύο ποδοσφαιριστές περιλαμβάνει η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός για τον αγώνα ρεβάνς στο Champions League, κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αποφασίζει αύριο για τη 18άδα της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη μεγάλη «μάχη» με τη Βικτόρια Πλζεν στο «Καραϊσκάκης» και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στην αποστολή για το ματς.Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ενόψει της ρεβάνς με τη Βικτόρια Πλζεν (30/7, 21:30 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης») για το Β’ Προκριματικό Γύρο του UEFA Champions League. Στην τελευταία προπόνηση ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος ο κ. Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή για το παιχνίδι της Τρίτης με τη Βικτόρια Πλζεν:
Σα, Καραργύρης, Τζολάκης, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Κούτρης, Μπα, Μεριά, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Μπρούνο, Γιώργος Μασούρας, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί, Ντουρμισάι».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ