Ένας θείος άφησε πίσω του ένα παλιό γκαράζ και αυτό που βρήκε η οικογένεια μέσα είναι απίστευτο


Μια έκπληξη περίμενε την οικογένεια μέσα στο γκαράζ
Ο θάνατος ενός μέλους της οικογένειας προκαλεί πάντα θλίψη. Αλλά μερικές φορές, υπάρχουν ιστορίες με παράξενες κληρονομιές που περνούν στην κατοχή άγνωστων, προς το πρόσωπο που πέθανε, οικογενειών. Αυτό συνέβη και σε μια οικογένεια στο Newcastle, στην Αγγλία. Ένας θείος ήταν άρρωστος για πολύ καιρό και όταν τελικά πέθανε άφησε πίσω του ένα σκονισμένο παλιό γκαράζ. Κανένας δεν περίμενε ότι θα υπήρχε κάτι ιδιαίτερο μέσα σε αυτό το γκαράζ. Όμως έκαναν λάθος!

Την άνοιξη του 2007, ο 89χρονος γιατρός Harrold Carr πέθανε στην πόλη του το Newcastle. Μετά τον θάνατο του, ο ηλικιωμένος άντρας κατάφερε να ξαφνιάσει την οικογένεια του καθώς όπως αποδείχτηκε ήταν ένας φανατικός συλλέκτης. Η οικογένεια του κληρονόμησε το σκονισμένο του γκαράζ το οποίο περιείχε μια μεγάλη έκπληξη. Ο ανιψιός του Carr άνοιξε το γκαράζ και βρήκε κάτι που δεν περίμενε να βρει ούτε στα όνειρα του.

Συλλέκτης
Όλοι ήξεραν ότι ο δόκτωρ Dr Harrold Carr ζούσε απομονωμένος τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Ζούσε σαν ερημίτης κατά κύριο λόγο εξαιτίας μιας ψυχαναγκαστικής διαταραχής από την οποία έπασχε (OCD). Ποτέ δεν πέταγε τίποτε και είχε αρχίσει να συλλέγει όλο και περισσότερα πράγματα. Ο Carr λάτρευε τα αυτοκίνητα, τις μηχανές και οτιδήποτε είχε σχέση με περιπέτεια. Στον αποθηκευτικό του χώρο, συνέλλεγε κυρίως αυτοκίνητα, αλλά κανένας δεν ήξερε πραγματικά πόσα είχε και τι είδος αυτοκίνητα κρατούσε στο γκαράζ του.

Εκατομμύρια
Περεταίρω έρευνα αποκάλυψε ότι αυτή η σπάνια Bugatti είχε πολλούς ιδιοκτήτες, ένας από τους οποίους ήταν ο οδηγός αγώνων Francis Curzon. Η Bugatti πουλήθηκε στον Δρ Dr Carr το 1955. Παρόλα αυτά, αφού η άδεια του αυτοκινήτου είχε λήξει, το αυτοκίνητο έμεινε κρυμμένο στο γκαράζ από το 1960. Ο Carr αγόρασε το αυτοκίνητο έναντι 985 λιρών, ένα μεγάλο ποσό για την δεκαετία του 50. Αφού η οικογένεια βρήκε το αυτοκίνητο, το επισκεύασαν και τελικά το πούλησαν σε μια δημοπρασία έναντι 4 εκατομμυρίων δολαρίων (περίπου 3.5 εκατομμύρια ευρώ). Το ποσό αυτό μοιράστηκε σε όλα τα μέρη της οικογένειας, τα οποία όπως ήταν φυσικό δεν περίμεναν ότι θα γίνουν εκατομμυριούχοι!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ