Το συγκινητικό post του Ζαχαράτου για το πρόβλημα υγείας του και το «κύμα» αγάπης του κόσμου (pics)


Κάτι πολύ προσωπικό του μοιράστηκε προσφάτως ο Τάκης Ζαχαράτος με τους διαδικτυακούς του φίλους, δίνοντας συγχρόνως και μαθήματα ψυχικής δύναμης!

Ο πολυσχιδής καλλιτέχνης ο οποίος είναι μοναδικός σε ό,τι και αν κάνει, αποκάλυψε με ένα ποστ του στο Instagram πως πάσχει από αυτοάνοση ασθένεια η οποία όμως είναι εμφανής στο σώμα του.

Συγκεκριμένα, ο Τάκης Ζαχαράτος έγραψε στη λεζάντα της αρετουσάριστης φωτογραφίας που ανέβασε: «Να αγαπάμε τον εαυτό μας ακριβώς όπως είναι! Η καλή μου φίλη «Λεύκη» με έμαθε να αγαπώ ακόμα πιο αληθινά!».

Πρόκειται για μία ασθένεια, η οποία προκαλεί αποχρωματισμό τμημάτων του δέρματος που προκύπτει από τη δυσλειτουργία ή τον θάνατο των μελανοκυττάρων.

Ο Τάκης Ζαχαράτος δεν είχε μιλήσει ποτέ πριν για την ασθένεια που τον ταλαιπωρεί όμως φρόντισε με ένα απλό ποστ που δείχνει με πόσο υγιή τρόπο την προσεγγίζει, να μιλήσει ανοιχτά και χωρίς περιστροφές για τη Λεύκη η οποία ταλαιπωρεί πολύ κόσμο. Και όσοι διάβασαν το μήνυμά του, μόνο αγάπη είχαν να του στείλουν, δίνοντάς του χαρά με αυτόν τον τρόπο.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα όσα έγραψε ο Τάκης Ζαχαράτος αλλά και τη φωτογραφία όπου είναι εμφανή τα σημάδια που αφήνει η ασθένειά του στο σώμα του.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ