Κριστιάνο Ρονάλντο: “Η Γιουβέντους θα κατακτήσει το Champions League.”


Σίγουρος για την κατάκτηση του τίτλου στο Champions League από τη Γιουβέντους, εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος και υποστήριξε ότι η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά και φέτος ή του χρόνου θα πάρει τη «μεγάλη» κούπα.

Η Γιουβέντους έκανε εξαιρετική πορεία στο περσινό Champions League με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι ξανά «καυτός», αλλά η έκπληξη του Άγιαξ της «έφραξε» το δρόμο προς τον τίτλο.

Ο Πορτογάλος δεν έχει χάσει όμως την ελπίδα του και μιλώντας στην ισπανική Marca έδειξε βέβαιος για την κατάκτηση του τίτλου με 3η ομάδα στην απίθανη καριέρα του. Οι δηλώσεις του Ρονάλντο

«Η Γιούβε έχει ενισχυθεί αρκετά και είναι μια ομάδα που θα παλέψει για να κατακτήσει τίτλους, όπως πάντα αλλά θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Η Γιούβε πρόκειται να κατακτήσει το Champions League. Δεν ξέρω αν θα γίνει φέτος ή την επόμενη χρονιά, αλλά θα έρθει».

Για τη τη Ρεάλ: «Μετά από όλα αυτά που κατέκτησα στη Μαδρίτη χρειαζόμουν μια αλλαγή, ένα νέο κίνητρο για να μπορώ να συνεχίσω να προσφέρω. Πέρασα εννιά χρόνια εδώ, ένας μέρος της ιστορίας μου είναι στη Ρεάλ και δεν αναφέρομαι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και γενικότερα. Έκανα την οικογένειά μου εδώ. Γι’ αυτό διατηρώ το σπίτι μου στη Μαδρίτη, έχω το ξενοδοχείο, την κλινική. Είναι μια πόλη που μου αρέσει».

Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον: «Το ψυχολογικό κομμάτι είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά. Έτσι είναι η ζωή, όλα έχουν μια αρχή και ένα τέλος. Ο Κριστιάνο δεν πρόκειται να διαρκέσει για μια ζωή. Με βλέπω ακόμα ότι έχω δυνάμεις και όρεξη για να συνεχίζω να κερδίζω».

Για τον Μπουφόν: «Μιλάμε γιατί είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω και δεν είχαμε βρεθεί αντίπαλοι αρκετές φορές. Μου είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος που τώρα είμαστε συμπαίκτες. Του είπα το ίδιο γιατί είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο αν όχι ο καλύτερος.Αυτός και ο Κασίγιας θα μείνουν στην ιστορία».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ