Παναθηναϊκός: Πάνω από μισό εκατομμύριο τα έσοδα στο PAO Alive


Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να «τρέχει» το PAO Alive, την πρωτοβουλία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για έναν ενιαίο και αδιαίρετο σύλλογο και οι οπαδοί του συνεχίζουν να συνδράμουν οικονομικά, με το συνολικό ποσό να ξεπερνά πια τις 500.000 ευρώ.

Μέσα σε 20 ημέρες από την έναρξη του εγχειρήματος PAO Alive, οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν συγκεντρώσει ένα σημαντικό ποσό, το οποίο ξεπερνά πια το μισό εκατομμύριο.

Από τις 11 Ιουλίου που «άνοιξαν» οι λογαριασμοί, αλλά και μετά την επίσημη παρουσίαση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, οι συνδρομές για το σύλλογο είναι καθημερινές και πλέον το αναγραφόμενο ποσό είναι 501.410 ευρώ.

Σύμφωνα πάντως με το πλάνο του «ισχυρού άνδρα» της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, χρειάζεται ένα ποσό της τάξης των 20 εκατ. ευρώ μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν για να προχωρήσει στην απόκτηση και της ΠΑΕ, έχοντας ένα μπάτζετ για τη μεταβατική περίοδο των τριών τμημάτων ως την κατασκευή των εγκαταστάσεων στο Βοτανικό.

Οι υπογραφές για τα γήπεδα θεωρούνται όμως «κλειδί» για την περαιτέρω διάδοση του εγχειρήματος, με τον Γιαννακόπουλο να συνεχίζει όμως μέχρι τότε, να περιμένει και την ενίσχυση και από τα πιο «μεγάλα πορτοφόλια», καθώς έως σήμερα, το μεγαλύτερο ποσό που έχει κατατεθεί είναι τα 5.000 ευρώ.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ