Παναθηναϊκός: Βγαίνουν τα διαρκείας. Προσδοκίες για ρεκόρ με 12.000 κάρτες

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι η μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια διαρκείας στο μπάσκετ, θα αυξήσει τον αριθμό στις 12.000 κάρτες, οι οποίες και θα τεθούν τις επόμενες ημέρες στη διάθεση των οπαδών.

Νέο ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας θα «ψάξει» το φετινό καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός, αφού στην αγορά θα βγουν 12.000 κάρτες, οι οποίες και αναμένεται να γίνουν ανάρπαστες από τους οπαδούς του Τριφυλλιού.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αύξησε το μπάτζετ, με τις μετεγγραφές των Φριντέτ και Τζόνσον να έχουν προκαλέσει… ντελίριο στους φίλους των «πρασίνων», γεγονός που αναγκάζει την ΚΑΕ να διαθέσει συγκεκριμένο αριθμό διαρκείας στον κόσμο. Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους πως σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές και εξαιτίας του τεράστιου ενδιαφέροντος, θα διατεθεί συγκεκριμένος αριθμός καρτών διαρκείας για τη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων αυστηρά έως 12.000 θέσεις ούτως ώστε να υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για αγορά σε μεμονωμένους αγώνες κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Επιπλέον, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ότι προσαρμόζοντας την πολιτική της στα διεθνή πρότυπα, θα εφαρμόσει τη δυναμική τιμολόγηση για τα μεμονωμένα εισιτήρια αγώνων. Κάτι που σημαίνει πως σε κάθε αγώνα οι τιμές των εισιτηρίων θα αυξάνονται ανάλογα με τη ζήτηση που θα υπάρχει για την εκάστοτε αναμέτρηση.

Το γεγονός αυτό καθιστά ακόμη πιο συμφέρουσα την εξασφάλιση εισιτηρίου διαρκείας για τους φιλάθλους της ομάδας μας.

Υπενθυμίζουμε, πως με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας εξασφαλίζετε μόνιμη θέση στο ΟΑΚΑ για τις 17 εντός έδρας αναμετρήσεις της Euroleague, τις 13 αναμετρήσεις της Basket League, τους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος, τις φιλικές αναμετρήσεις, καθώς και όλους τους αγώνες των playoffs σε όλες τις διοργανώσεις!

Περισσότερες πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, καθώς και τον τρόπο αγοράς τους, μπορείτε να βρείτε στο www.paobc.gr.».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ