“Πνίγουν” τα χρέη τον Ροναλντίνιο. Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στον Βραζιλιάνο

Μεγάλα προβλήματα για τον Ροναλντίνιο με τα Μέσα της χώρας του να υποστηρίζουν ότι τα χρέη του ξεπερνούν τα 8 εκατ, ευρώ, με αποτέλεσμα η αστυνομία να έχει κατάσχει 57 ακίνητα του Βραζιλιάνου, στον οποίο έχει τεθεί και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Ο Ροναλντίνο αποτέλεσε για πολλά χρόνια τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου, αλλά και ένα από τα πιο «καυτά» πρόσωπα για τον κόσμο των διαφημίσεων, με αυτή για γνωστό brand από πατατάκια να έχει μείνει στη μνήμη όλων.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έβγαλε απίστευτα χρήματα στο διάστημα που «μεσορανούσε» στα γήπεδα, αλλά η κακοδιαχείριση φαίνεται ότι του έχει δημιουργήσει πια και μεγάλα χρέη, πλέκοντάς τον και στα… δίχτυα του νόμου.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο «Ρόνι» οφείλει πάνω από 8 εκατ. ευρώ και οι αρχές της χώρας του έχουν κατάσχει όχι ένα και δύο, αλλά συνολικά 57 ακίνητα, που είχε στην ιδιοκτησία του. Παράλληλα μάλιστα του έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα, με το βραζιλιάνικο και το ισπανικό του διαβατήριο να βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here