Θεοχαρόπουλος: εξοργιστική η απόφαση για τον Κορκονέα


«Εξοργιστική» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και Διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Θεοχαρόπουλος την «απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης για την αποφυλάκιση του δολοφόνου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. «Και επειδή και οι κρίνοντες κρίνονται είναι αδιανόητη η μετατροπή της ισόβιας ποινής σε 13 χρόνια που οδήγησε στην άμεση αποφυλάκιση στα 11 χρόνια» σημείωσε ο κ. Θεοχαρόπουλος .

Πρόσθεσε, δε, ότι «Η απόφαση αποτελεί γροθιά στο στομάχι για την ελληνική κοινωνία. Όσον αφορά στις δικαιολογίες της ΝΔ περί ευθύνης του νέου ποινικού κώδικα πρόκειται για αστειότητες και για προσπάθεια αποφυγής της γενικής κατακραυγής, προσπάθεια που θα πέσει όμως στο κενό.

Γιατί το ελαφρυντικό βάσει του οποίου αποφυλακίσθηκε υπήρχε και στον προϋπάρχοντα ποινικό κώδικα με προβλεπόμενες και πάλι ποινές από 10 έως 20 έτη, απλώς δεν αναγνωριζόταν στις περισσότερες περιπτώσεις στα δικαστήρια. Εξάλλου ο Κορκονέας ως αστυνομικός πώς δεν θα μπορούσε να έχει πρότερο έντιμο και σύννομο βίο, αντίθετα με τον Αλέξανδρο που ο δολοφόνος Κορκονέας φρόντισε να του διακόψει τον βίο στα 15 χρόνια! Θλίψη…»

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ