Πιαστράκια για το ψωμί: δεν θα τα πετάξετε ξανά αν δείτε τι μπορείτε να κάνετε με αυτά

Τα πιαστράκια για το ψωμί είναι πολύ χρήσιμα!
Το πιο πιθανό είναι να πετάτε τα πιαστράκια του ψωμιού όταν τελειώνει το ψωμί (ή ακόμα και πριν από αυτό). Αυτό είναι πραγματικά κρίμα, επειδή μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για πολλά χρήσιμα πράγματα! Μπορούν να κάνουν την ζωή σας πολύ πιο εύκολη, αυτό δεν είναι που θέλουμε όλοι;

Δεν θα ξαναπετάξουμε πιαστράκι του ψωμιού πάλι!
Σημάδι για σελοτειπ
Έχετε αντιμετωπίσει το ενοχλητικό πρόβλημα να χάνετε την άκρη του σελοτειπ; Αυτό συμβαίνει όποτε το χρειάζεστε. Αφού προσπαθήσετε αρκετά τελικά θα τα καταφέρετε να βρείτε την άκρη, αλλά μετά από αρκετή ώρα. Αυτό το πρόβλημα ανήκει στο παρελθόν από εδώ και εμπρός! Απλά πάρτε ένα πιαστράκι του ψωμιού και κολλήστε το στην άκρη του σελοτειπ όταν τελειώσετε την χρήση του. Με αυτό τον τρόπο δεν θα χάσετε την άκρη του και θα γλυτώσετε την αναστάτωση.

Σελιδοδείκτης
Δεν έχετε πρόχειρο έναν σελιδοδείκτη; Μην ανησυχείτε! Θα μπορείτε να βρείτε την σελίδα αν χρησιμοποιήσετε ένα πιαστράκι για το ψωμί. Σύρετε το άνοιγμα από το πιαστράκι στην σελίδα που επιθυμείτε και κλείστε το βιβλίο. Το πιαστράκι δεν θα πέσει και θα ξέρετε που έχετε μείνει. Τέλειο!

Μπερδεμένα ακουστικά
Όταν τα ακουστικά σας φαίνονται όπως στην παραπάνω φωτογραφία, το σίγουρο είναι ότι δεν θα είστε χαρούμενοι όταν τα δείτε. Θα σας πάρει πολύ χρόνο να τα ξεμπερδέψετε και είναι πολύ ενοχλητικό! Ευτυχώς, υπάρχει λύση και σίγουρα θα μαντέψατε ποια είναι αυτή: ένα πιαστράκι για το ψωμί! Ξεμπερδέψτε τα ακουστικά σας και τυλίξτε τα γύρω του. Με αυτό τον τρόπο δεν θα αντιμετωπίσετε ξανά αυτό το πρόβλημα!

Αναγνωρίστε τα καλώδια των συσκευών
Όταν θέλετε να κάνετε επανεκκίνηση σε μια συσκευή, ίσως χρειαστεί να βγάλετε το καλώδιο από την πρίζα για λίγα δευτερόλεπτα. Αν είστε σαν και εμάς, και χρησιμοποιείτε πολύμπριζα σε όλο το σπίτι, θα σας είναι δύσκολο να βρείτε σε ποια συσκευή ανήκει το κάθε καλώδιο. Μπορείτε να το λύσετε αυτό το πρόβλημα πολύ εύκολα με μερικά πιαστράκια ψωμιού τα οποία θα χρησιμοποιήσετε σαν ετικέτες. Γράψτε το όνομα της κάθε συσκευής (ή μια συντομογραφία) πάνω στο πιαστράκι του ψωμιού και βάλτε το στο καλώδιο στο οποίο ανήκει. Αυτό θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να βγάλετε κάτι από την πρίζα …

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ