Νανά Παλαιτσάκη: Κι όμως την μπέρδεψαν με την Ακρίτα και της τα έχωσαν (Photos)


H Νανά Παλαιτσάκη περιέγραψε την περιπέτεια που έζησε χθες, Τρίτη 30 Ιουλίου φεύγοντας από το γραφείο της να πάει στο σπίτι της.

Η δημοσιογράφος με λεπτομέρεια εξιστορεί όλα όσα πέρασε και φτιάνοντας στο σπίτι της με ταξί, ενώ περίμενε ότι είχε τελειώσει μία κουραστική μέρα, ο ταξιτζής την μπέρδεψε με την Έλενα Ακρίτα και της τα έχωσε!

Συγκεκριμένα η Νανά Παλαιτσάκη έγραψε στο facebook της: «Νυκτερινή συνάντηση: Με την πρόθεση να διασκεδάσουμε όλοι παρέα, θα γράψω απόσπασμα από την επιστροφή μου από γραφείο προς σπίτι. Φεύγω με συνεργάτιδα από γραφείο Polis Hammam στου Ψυρρή . Κάνει ζέστη αν και βράδυ. Πρέπει να πάρω από Εθνική χρήματα έχω ξεμείνει. Συμφωνούμε ότι έχει ATM στο μετρό στάση Μοναστηράκι. Περπατάμε . Αποφεύγω να ξανασκεφτώ τι πατάνε οι σόλες μου, μέχρι να μπούμε στο μετρό γιατί μπροστά στον Μουστάκα είναι πάντα στην σειρά ξαπλωμένοι χρήστες άστεγοι – ημι λιπόθυμοι και το πεζοδρόμιο σηκώνει κάθε ρευστό που έχει γίνει τηγανίτα από τον ήλιο που έχει πυρώσει την άσφαλτο. Μπαίνουμε στο μετρό. Κάναμε λάθος. Έχει μόνο Πειραιώς . Η απόφαση ακαριαία . Πάμε στην Εθνική που είναι δίπλα στην Μητρόπολη. Περνάμε μπροστά από τον Μπαιρακτάρη και τον Θανάση. Για να περάσεις πρέπει να κάνεις δολιοφθορά σε τρεις τουλάχιστον . Παρατηρούμε ότι υπάρχει και live με τραγουδιστή που ερμηνεύει λαϊκά . Περπατάμε με προορισμό τον απόλυτο στόχο Κάνει πάρα πολύ ζέστη.

Η Συνεργάτιδα έχει και 4 κιλά μαλλιά στο κεφάλι της . Δυσφορεί. «Καλά να πάθουν όλες όσες έχουν πολλά και μακριά μαλλιά στο κεφάλι τους » Το σκέφτηκα και της το είπα . Γελάσαμε . Φτάνουμε στην Μητρόπολη. Πάμε στην Εθνική . Κλειστή με κάγκελα ολόγυρα . Δεν πτοούμαστε . Έχουν ιδρώσει και οι μακριές μου βλεφαρίδες πια . Φτάνουμε με βάδισμα ρομπότ πια στο Σύνταγμα . Βγάζω χρηματάκια . Πάμε στην πλατεία Συντάγματος. Μπροστά στο σιντριβάνι με τα χρώματα του ουράνιου τόξου ποζάρει Γιαπωνέζα . Τα νερά στον ουρανό. Κάνει το κλικ το αγόρι της με το κινητό …ΚΑΙ σβήνει απότομα το σιντριβάνι . …. Τσιρίζει η Γιαπωνέζα . Την παίρνει αγκαλιά το αγόρι.. Δεν είδαν παρακάτω …αν κατάλαβε της μοίρας το σημάδι ας πάρει τα μέτρα της . Θυμόμαστε ενώ περπατάμε και οι δύο πάντα με το βήμα ρομπότ , ότι οι μαμάδες μας είχαν πάντα μια βεντάλια στην τσάντα …Βουτάμε και οι δυο στις αναμνήσεις ….Έρχεται το μετρό , κατεβαίνω Εθνική Άμυνα .

Πρέπει να πάρω ταξί για να φτάσω σπίτι μου. Μπαίνω στο πρώτο . Ο κύριος στο τιμόνι , καπνίζει με το αριστερό , παίζει μπεγλέρι με το δεξί και ακούει στην διαπασόν … ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΣΑΡΟ …..Για να καταλάβεις την ένταση , πως ακούγαμε κάποτε Iron maiden και προσπαθούσαμε να ξεκολλήσουμε το κεφάλι μας ; Ίδιο στην ένταση ,αλλά η μελωδία αφορά τα Κύθηρα που δεν θα τα βρούμε ποτέ . ΠΑΠΑΓΟΥ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ !!! Φωνάζω για να σκεπάσω το Σαξόφωνο . » Ακούω «, μου απαντάει αργά και ήρεμα ο κύριος στο βολάν . ( με επέπληξε για την ένταση στην φωνή ΜΟΥ ) . Το ταξί του ξεκίνησε , με μένα πίσω το μπεγλέρι να κάνει γύρες στο ένα του δάχτυλο και εγώ να ντρέπομαι φριχτά που ξεσηκώναμε περνώντας τα σκυλιά στους κήπους. Μόλις φτάσαμε στο φανάρι του λέω » Αριστερά » ..Με κοιτάζει μέσα από τον καθρέφτη και μου λέει χαμηλώνοντας λλλλλλλλλλιγο τον ήχο . » ΞΕΡΩ » .. Συνεχίσαμε την διαδρομή και κάποια στιγμή περνάμε ένα γιοφυράκι , όπου ή θα πας ευθεία ή θα στρίψεις δεξιά . Δεν υπάρχει τρίτη επιλογή . Του λέω «ΚΥΡΙΕ ΕΥΘΕΙΑ » …. με το βλέμμα στον καθρέφτη φριζαρισμένο μου απαντάει » πάει και απο δεξιά …αν δεν το ξέρεις » …

Καταλαβαίνεις φίλε ότι τον πάω με τα «νερά του » γιατί και οι εποχές είναι πονηρές . Ντάλα το τρανζίστορ πάντα , τα σπάει ο Κατσαρός , βλέπουμε μπροστά μας σκουπιδιάρικο …» να το κόψω από πάνω ή να περιμένω » με ρωτάει … » . Όχι δεν πειράζει του λέω , κατεβαίνω εδώ θα περπατήσω , τι σας οφείλω ; » Τεσσερα και μισό » Του δίνω χαρτονόμισμα των 20 Ε και το κοιτάει λες και έπιανε ευκοίλια πάπιας .. Μου δίνει ρέστα και πριν ανοίξω την πόρτα μου λέει » Και μην νομίζεις ότι δεν σε γνώρισα κυρία Ακρίτα μου επειδή είναι νύχτα ……Η γυναίκαι μου σε διαβάζει …αλλά εγώ από τότε που στήριζες το τσογλάνι τον Τσίπρα ….δεν γουστάρω . Στο είπα γιατί είμαι ντόμπρος …» Εννοείται ότι έφυγα , εννοείται ότι τον άφησα να πάει στην γυναίκα του και να της μιλήσει για την συνάντηση μας , εννοείται και μόλις τάισα τα σκυλιά μου ….έκατσα να το μοιραστώ . Σας ευχαριστώ για την υπομονή .»!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ