Καραμανλής: Άστοχη έκφραση το «αποβράσματα» – Πρέπει να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα των ΜΜΜ

«Λανθασμένη και άστοχη» χαρακτηρίζει τη δήλωσή του για «αποβράσματα» ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής. 

Με ανάρτησή του στο facebook, σημειώνει πως ειπώθηκε στη ρύμη του λόγου και επισημαίνει την ανάγκη για βιώσημα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Συγκεκριμένα γράφει:

«Χτες, μιλώντας για όσους, χωρίς να δικαιούνται δωρεάν μετακίνησης με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, επιλέγουν να μην πληρώνουν εισιτήριο, είπα ότι πρώτα απ’ όλα οι ίδιοι πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό που κάνουν είναι λάθος. Προφανώς το ότι πρέπει να νιώθουν ”αποβράσματα” είναι μια λανθασμένη και άστοχη έκφραση, που ειπώθηκε στη ρύμη του λόγου.

Για να το ξεκαθαρίσουμε, λοιπόν, σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι όποιος δεν πληρώνει εισιτήριο είναι “απόβρασμα”, ούτε ότι πρέπει να νιώθει έτσι.

Πιστεύω όμως ότι το να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς είναι στο χέρι της κοινωνίας μας. Το να μπορείς να πληρώσεις το εισιτήριο αλλά να μπαίνεις τζάμπα, είναι μια συμπεριφορά που βλάπτει την κοινωνία μας και τελικά κι εσένα τον ίδιον. Αυτό πιστεύω κι αυτό θέλω να βοηθήσουμε να καταλάβουν όλοι οι συμπολίτες μας. Αν το πετύχουμε, θα είναι πολύ σημαντικότερο από οποιαδήποτε κατασταλτική πολιτική».

Πηγή

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το πιστευεις οτι είναι αποβράσματα και το είπες, φταίνε αυτοί που σε ψήφισαν, έρχεται ο πρώθυπουργός να σου τραβήξει το αυτάκι.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ