Κοίταξε άλλη γυναικά και τον έδειρε μέσα στο αεροπλάνο


Mια θυμωμένη γυναίκα ουρλιάζει και  χτυπά τον σύντροφο της μέσα σε ένα αεροπλάνο και έχει γίνει viral
Το ζευγάρι είχε επιβιβαστεί σε μια πτήση των Αμερικανικών Αερογραμμών από το Μαϊάμι για το Λος Άντζελες και όλα φαινόντουσαν μια χαρά μέχρι την στιγμή που η γυναίκα κατηγόρησε τον σύντροφό της ότι «κοιτάζει άλλες γυναίκες». Τότε η γυναίκα – η οποία φώναζε ότι είναι μαζί από την ηλικία των 16 ετών – άρχισε να χτυπάει τον άνδρα με ένα λαπτοπ στο κεφάλι και μετά να τον κυνηγάει στο διάδρομο χτυπώντας τον με γροθιές

Το video δείχνει μια αεροσυνοδό που προσπαθεί να ηρεμήσει τη γυναίκα και την προειδοποιεί ότι υπάρχει ένα μικρό αγόρι ακριβός πίσω της, σε μια προσπάθεια να την κάνει να σταματήσει να βρίζει. Ωστόσο, η γυναίκα συνεχίζει να ενεργεί με επιθετικό τρόπο προς τον σύντροφο της και το προσωπικό γύρω της, πριν αρχίσει να τον χτυπάει.

Ένας εκπρόσωπος της American Airlines δήλωσε: “Πριν από την αναχώρηση από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι, δύο επιβάτες που ταξίδευαν μαζί συμμετείχαν σε μια διαμάχη. Η συνδρομή της αστυνομίας ζητήθηκε και οι δύο επιβάτες αφαιρέθηκαν από το αεροσκάφος. Ευχαριστούμε το αμερικανικό πλήρωμα που εργάστηκε γρήγορα για να αποδυναμώσει την κατάσταση.”


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ