Μέμος Μπεγνής: «Η Ελλάδα είναι η χώρα της ξεφτίλας» (photos)


Ο Μέμος Μπεγνής μπορεί να συμμετέχει στο θεατρικό μιούζικαλ «Το δικό μας σινεμά», αλλά έχει ήδη συζητήσει τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια. 

Ο ηθοποιός θα βρίσκεται στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» αλλά και στο θέατρο σε μια παράσταση για τη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση.

Χρόνος για διακοπές υπάρχει;

«Ελάχιστος, τα Δευτερότριτα που δεν έχουμε παράσταση και τα πρωινά, μιας που ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για τη «Γυναίκα χωρίς όνομα». Όμως, την 1η Αυγούστου ξεκινάμε πρόβες για τον «Ωνάση», που θα ανέβει στο Παλλάς και θα κάνουμε πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου. Χαίρομαι που συνεργάζομαι ξανά με τον Σταμάτη Φασουλή. Είναι μια ιστορία πολύ γνωστή, αγαπημένη και ιντριγκαδόρικη για τον Ωνάση, με τους έρωτες του και τα επιχειρηματικά του. Και είναι κι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της Ελλάδας. Υποδύομαι ένα δημοσιογράφο ο οποίος ενώνει τις ιστορίες μεταξύ Ωνάση, Κόλλας, Λιβανού και Τζάκι Κένεντι και έχει και τη δική του προσωπική ιστορία. Είναι λίγο και το alter ego του Ωνάση, γιατί τον θαυμάζει τόσο πολύ, που τον αφήνει να επηρεάσει ως συμπεριφορά και τη δική του ζωή»

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι Έλληνες ασχολούνται με τον Ωνάση, γιατί οι ξένοι το έχουν ήδη κάνει.

«Η Ελλάδα είναι η χώρα της ξεφτίλας. Η Αμερική έχει κάνει όνομα και λεφτά με την Ντίσνεϊλαντ. Εμείς δεν έχουμε ένα δρόμο Μαρία Κόλλας στην Αθήνα. Υπήρχε το σπίτι του Ωνάση στη Γλυφάδα και το έχουν γκρεμίσει. Υπήρχε το σπίτι της Κάλλας στην Πατησίων και δεν το ξέρει κανείς. Τη θαλαμηγό «Χριστίνα» το ελληνικό κράτος αντί να την κάνει μουσείο, με εισιτήριο, την έκανε δώρο και τώρα δεν ξέρω πού βρίσκεται»

Τι ακολουθεί τηλεοπτικά; Συζητάς για κάποια άλλη σειρά;

«Συζητάω, αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνω, γιατί είμαι σε συζητήσεις και για ένα παιδικό» εξήγησε στο 7μέρεςtv

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ