Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο έκανε πρόταση γάμου ο Χειλάκης στην Μαξίμου (photos)


Η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης γνωρίστηκαν τυχαία, αλλά η ζωή ήθελε να είναι μαζί. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της υποκριτικής και παρά το γεγονός ότι είναι παντρεμένοι αρκετά χρόνια, ο έρωτάς τους καλά κρατεί.

«Είχαμε γνωριστεί σε ένα μπαρ ως συνάδελφοι. Είπαμε ένα «γεια» και τελείωσε. Αργότερα έπαιζα στην παράσταση » Ψευτοϋπηρέτρια» σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου. Ο Αιμίλιος είχε έρθει να δει τον φίλο του, τον Χρήστο Λούλη. Παίζω και ακούω ένα γέλιο από την πλατεία. Και λέω μέσα μου από το πουθενά «αυτός είναι ο Αιμίλιος Χειλάκης», χωρίς να ξέρω ότι είναι από κάτω. Ξαφνικά διαπέρασε μια ενέργεια το σώμα μου… πώς είναι όταν κάποιος σου αρέσει. Τελείωσε η παράσταση, ήρθε στα καμαρίνια. Ίσως κάπως έτσι να ένιωσε και αυτός και τότε όλα ξεκίνησαν» εξήγησε στο BHMAgazino.

«Όταν συναντηθήκαμε, είχαμε, χωρίς να το γνωρίζουμε, έναν κοινό στόχο. Έχοντας διανύσει τις προσωπικές διαδρομές του ο καθένας, δεν θέλαμε τίποτα το άρρωστο, το ανταγωνιστικό. Είχαμε κάνει τον κύκλο μας στα σκοτάδια και συναντηθήκαμε στο φως. Και αυτή είναι η ισχυρή ρίζα αυτής της σχέσης. Δεν πειράζει να έρθει και λίγη ξηρασία, δεν πειράζει και να σου φάει μερικά φύλλα ένα έντομο».

Δείτε στην gallery που ακολουθεί πως ο Αιμίλιος Χειλάκης της έκανε πρόταση γάμου:

Τα προσωπικό της καταφύγιο είναι η μουσική. «Πέρυσι ξεκίνησα να μαθαίνω τσέλο. Είμαι ερωτευμένη μαζί του». Αγαπά πολύ και τη γυμναστική. Ήταν πάντα αθλητική και μια εποχή έπαιζε μπάσκετ στις κορασίδες στον Ηρακλή. Λατρεία της και τα δύο μαλτεζάκια που υιοθέτησε. «Η Φούσκα και ο Μπιπ. Το όνομα του είναι ιδέα του Αιμίλιου. Του κορνάρεις και έρχεται».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ