Δοκιμάστε να προσθέσετε ασπιρίνη στο πλυντήριο σας. Το αποτέλεσμα θα είναι απίστευτο


Η προσθήκη ασπιρίνης στα άπλυτα ρούχα μπορεί να κάνει θαύματα!
Ακόμα και με τα καλύτερα απορρυπαντικά και προγράμματα στα μοντέρνα πλυντήρια είναι πολύ δύσκολο να κρατήσετε τα ρούχα ολόλευκα. Ευτυχώς υπάρχει η ασπιρίνη και το πιο πιθανό είναι να έχετε στο ντουλάπι με τα φάρμακα!

Ακούγεται παράξενο αλλά δουλεύει!

Θαμπάδα
Ακόμα και αν χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά πλυντηρίου που υπόσχονται ότι τα λευκά ρούχα θα μείνουν ολόλευκα, δεν μπορείτε να αποφύγετε τις γκρι κηλίδες και τα κίτρινα σημάδια στις μασχάλες. Με κάθε πλύση υα λευκά ρούχα φαίνονται να γίνονται πιο θαμπά και πιο γκρι. Πως μπορούμε λοιπόν να το σταματήσουμε αυτό; Είναι πολύ απλό. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα φάρμακο που πιθανώς ήδη να έχετε στο ντουλάπι με τα φάρμακα. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι τα ρούχα σας θα βγουν ολόλευκα είναι να βάλετε πέντε ταμπλέτες ασπιρίνη των 325 μιλιγκράμ.

Ασπιρίνη
Βάλτε τις ταμπλέτες σε ένα μεγάλο μπολ ή λεκάνη με ζεστό νερό και αφήστε τις να διαλυθούν. Ανακατέψτε το νερό με τις ασπιρίνες μέχρι να διαλυθούν τελείως οι ασπιρίνες. Για να βεβαιωθείτε ότι οι ταμπλέτες θα διαλυθούν πιο γρήγορα, μπορείτε επίσης θρυμματίσετε πριν τις ρίξετε μέσα στο νερό. Στην συνέχεια, βάλτε τα θαμπά άσπρα ρούχα στο μπολ ή στην λεκάνη και αφήστε τα να μουλιάσουν για οχτώ ώρες. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικές ασπιρίνες και στο πλυντήριο, αλλά η μέθοδος με την λεκάνη έχει καλύτερα αποτελέσματα. Αφού αφήσετε τα ρούχα να μουλιάσουν, θα πρέπει να τα πλύνετε στο πλυντήριο όπως θα κάνατε κανονικά.

Συμβαίνει πολύ συχνά: αγοράσατε ένα υπέροχο ρούχο και μετά από ένα μήνα χρήσης αρχίζει να χάνει το χρώμα του. Και τα μαύρα ρούχα που αρχίζουν να γίνονται γκρι πριν το καταλάβετε; Ευτυχώς υπάρχει ένα απλό κόλπο για να το αντιμετωπίσετε αυτό. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μαύρο πιπέρι!

Αποχρωματισμένα ρούχα
Πραγματικά δεν μπορείτε να βλέπετε τα ρούχα που έχουν χάσει το χρώμα τους. Ιδιαίτερα επειδή αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αγοράσετε καινούρια – και ο κύκλος αυτό δεν κλείνει ποτέ. Ήρθε η ώρα να σπάσετε αυτό τον φαύλο κύκλο με αυτό το χρήσιμο κόλπο! Αν προσθέσετε λίγο μαύρο πιπέρι στο πλυντήριο σας τα ρούχα σας θα βγουν λαμπερά και χρωματιστά και πάλι. Πείτε αντίο στα αποχρωματισμένα ρούχα!

Πιπέρι
Έτσι δουλεύει: βάλτε τα αποχρωματισμένα ρούχα στο πλυντήριο και προσθέστε το απορρυπαντικό που χρησιμοποιείτε συνήθως. Στην συνέχεια, προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι στο πλυντήριο. Πλύνετε τα άπλυτα στο κρύο πρόγραμμα. Θα δείτε ότι τα ρούχα θα βγουν με τα χρώματα όπως ήταν όταν τα αγοράσατε. Πως δουλεύει; Τα υπολείμματα σαπουνιού κάνουν τα ρούχα σας να γίνονται θαμπά και να χάνουν το έντονο χρώμα τους πιο γρήγορα. Εξαιτίας της υφής του πιπεριού, τα υπολείμματα σαπουνιού δεν κολλάνε στα ρούχα. Με αυτό τον τρόπο τα ρούχα δεν θα χάνουν το χρώμα τους από το πλυντήριο. Επιπλέον, το πιπέρι βοηθάει στο να μην αλλάζουν τα χρώματα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ