Παύλος Χαϊκάλης: «”Το δικό μας σινεμά” σπάει ταμεία» (photos)


Ο Παύλος Χαϊκάλης συμμετέχει στο θεατρικό μιούζικαλ «Το δικό μας σινεμά» στο θέατρο Άλσος. 

Πρόκειται για την υπερπαραγωγή της φετινής σεζόν, όπου το κοινό δίνει δυναμικό παρόν, με τους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές να το απολαμβάνουν.

«Σπάτε» ταμεία στο θέατρο «Άλσος», Παύλο!

«Φτύσε μας, φτύσε μας, να μη μας ματιάσεις! Ναι, πράγματι, «σπάμε» ταμεία με το δυνατό ελληνικό μιούζικαλ «Το δικό μας σινεμά», που έγραψαν οι χαρισματικοί Ρέππας-Παπαθανασίου, οι οποίοι έκαναν μαζί με τον καίριο Φωκά Ευαγγελινό τη σκηνοθεσία. Το έργο τους είναι πολύ γερό, έχει πάρα πολύ γέλιο αλλά και συγκίνηση και είναι ντυμένο με μεγάλα, αξέχαστα τραγούδια, που έγραψαν τη δική τους ιστορία στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και όχι μόνο. Η δουλειά αυτή είχε όλα τα συστατικά για να «σπάσει» ταμεία και είμαι πολύ χαρούμενος που το κάνει! Γιατί μερικές φορές, ακόμα κι αν έχεις τα καλύτερα υλικά, η συνταγή δεν βγαίνει! Εδώ πέτυχε και είναι εντυπωσιακό πως κάθε βράδυ γεμίζει το 2.000 θέσεων «Άλσος»!»

Απέκτησε ζωή πάλι το Πεδίον του Άρεως…

«Του άξιζε! Ήταν στενόχωρη η εικόνα που είχε τα τελευταία χρόνια, αλλά με την κίνηση αυτή του Ηλία Μαροσούλη, να φτιάξει ένα ολοκαίνουργιο, υπερσύγχρονο θέατρο στη θέση του ιστορικού «Άλσους», φωτίστηκε και πάλι το όμορφο αυτό πάρκο, που είναι από τα λίγα που μας έχουν απομείνει. Ναι, απέκτησε φως και ζωή πάλι το πάρκο και εύχομαι να προχωρήσουν και οι άλλες κινήσεις που γίνονται για να ανοίξουν και άλλοι χώροι του, όπως το «Green Park».

Το νέο «Άλσος» είναι εντυπωσιακότατο.

Έβαλε πάρα πολλά λεφτά ο Ηλίας Μαροσούλης και πολλή αγάπη! Είναι λίγοι πια, και το ξέρεις καλά εσύ, οι παραγωγοί που αγαπούν το θέατρο και φτιάχνουν και ωραία θέατρα και όμορφες παραστάσεις. Εδώ έχουν πέσει πολλά χρήματα και για τον χώρο και φυσικά για την απόλυτη υπερπαραγωγή με τόσους πρωταγωνιστές μπαλέτο και ζωντανή ορχήστρα, θυμίζει παλιές υπερπαραγωγές που γίνονταν προ κρίσης το «Δικό μας σινεμά»! Μετά την κρίση ήρθαν εκπτώσεις και πληγώθηκε το θέατρο από αυτές. Το κοινό θέλει να το σεβαστείς και να του κάνεις όμορφα δώρα, για να σου το ανταποδώσει! Και σε εμάς το κάνει με τρόπο συγκινητικό και γενναιόδωρο… Ακόμα και το βράδυ των εκλογών δεν έπεφτε καρφίτσα στο θέατρο»

Παίζεις, χορεύεις και τραγουδάς άψογα. Μοιάζεις να το απολαμβάνεις πολύ, Παύλο…

« Ξεδίνει ο κόσμος μαζί μας, χαίρεται και μαζί του χαιρόμαστε και ανεβαίνουμε και εμείς! Αυτή η ζωντανή επαφή με ένα τόσο δοτικό κοινό που γεμίζει κάθε βράδυ τον χώρο δεν μπορεί παρά να μας γεμίζει χαρά. Ναι, το απολαμβάνω! Γιατί αγαπώ αυτή τη δουλειά, το πάρε-δώσε με τον κόσμο, το ότι προσφέρουμε χαρά και γέλιο, απόδραση πραγματική… Μια όαση χαράς είναι η παράσταση μας, όπως όαση είναι και το Πεδίον του Άρεως στην καρδιά της Αθήνας! Όπως αυτό προσφέρει οξυγόνο, έτσι κι εμείς δίνουμε το δικό μας οξυγόνο, που είναι το γέλιο. Γιατί το γέλιο είναι οξυγόνο και σε αναζωογονεί, σου δίνει δύναμη να προχωράς μπροστά για τα καλύτερα» εξήγησε ο Παύλος Χαϊκάλης στη Real.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ