Ελένη Μενεγάκη: Ο διάλογος στο instagram κάτω από την υπέροχη φώτο με τη Μαρίνα της (Photos)


Η Ελένη Μενεγάκη είχε έναν διάλογο κάτω από τη μαγική φωτογραφία που πόσταρε στο instagram της και είναι αγκαλιά με τη μικρή Μαρίνα, ατενίζοντας τα κρυστάλλινα νερά στα Άχλα της Άνδρου!

Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στον επίγειο παράδεισό της, στα Άχλα της Άνδρου και απολαμβάνει κάθε στιγμή με την οικογένειά της.

Αφού έκανε ένα tour στα νησιά του Αιγαίου, επέστρεψε για λίγο στην Αθήνα για το τρέιλερ της εκπομπής «Ελένη» και στη συνέχεια πήγε πάλι στην Άνδρο. Όμως, δεν έκατσε πολύ στο αγαπημένο της νησί, αφού επισκέφτηκε για λίγες μέρες τη Μύκονο, στην οποία είχε χρόνια να πάει και πολλές φορές το έλεγε μέσα από την εκπομπή της. Τώρα λοιπόν είναι στα Άχλα της Άνδρου με τον Μάκη Παντζόπουλο και τις τρεις κόρες της και δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία με την μικρή κόρη της, Μαρίνα!

Κάτω λοιπόν από την τρυφερή φωτογραφία της με τη Μαρίνα, ένας follower της έγραψε: «Ο δρόμος δύσκολος με χαμηλό αυτοκίνητο», και η παρουσιάστρια απάντησε: «Πολύ δύσκολος δρόμος, μην έρχεστε με αυτοκίνητο! Καλύτερα με το καραβάκι από την Χώρα, όταν έχει καλό καιρό»!

Δείτε τον διάλογο στην gallery που ακολουθεί!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ