Ξέσπασε η κόρη του Μπρους Λι κατά του Ταραντίνο.


Την οργισμένη αντίδραση της κόρης του θρύλου των πολεμικών τεχνών και ηθοποιού, Μπρους Λι προκάλεσε η τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Once Upon a Time in Hollywood».

Η Σάνον Λι σε συνέντευξη στο The Wrap, δήλωσε ότι είναι απογοητευμένη με τον τρόπο που ο Κουέντιν Ταραντίνο απεικόνισε τον πατέρα της στην ταινία. «Παρουσιάζεται ως αλαζόνας … που καυχιέται», δήλωσε η Σάνον Λι για το πως παρουσιάζεται ο πατέρας της στην ταινία.

Στο «Κάποτε στο Χόλιγουντ» ο Μπρους Λι (τον οποίο υποδύεται ο Μάικ Μο) προκαλεί τον στάντμαν Κλιφ Μπουθ, ρόλο που ερμηνεύει ο Μπραντ Πιτ σε αναμέτρηση, η οποία λήγει με ισοπαλία προτού διακοπεί.

«Μπορώ να καταλάβω τον συλλογισμό της ταινίας και το γεγονός ότι οι δύο χαρακτήρες είναι αντιήρωες και ότι η σκηνή θέλει να δείξει τι θα μπορούσε να συμβεί, όπως καταλαβαίνω και το γεγονός ότι η ταινία καταγράφει μία εποχή με πολύ περισσότερο ρατσισμό και αποκλεισμό. Επίσης αντιλαμβάνομαι ότι στόχος ήταν να δείξουν πώς ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Μπραντ Πιτ μπορούσε να νικήσει τον Μπρους Λι. Όμως δεν θα έπρεπε να τον μεταχειριστούν όπως έκανε το ‘λευκό’ Χόλιγουντ όσο ο πατέρας μου ήταν στη ζωή», είπε η Σάνον.

Εκπρόσωπος του Κουέντιν Ταραντίνο κλήθηκε από το Page Six να σχολιάσει τις δηλώσεις της Σάνον Λι, αλλά δεν απάντησε στο αίτημα. «Ήταν πραγματικά άβολο να κάθομαι στον κινηματογράφο και να ακούω τους ανθρώπους να γελούν με τον πατέρα μου», είπε η Σάνον Λι, η οποία διαχειρίζεται το κληροδότημα του πατέρα της μέσω BruceLee.com, του Bruce Lee Podcast και του Ιδρύματος Bruce Lee. «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να συνειδητοποιήσει ο κόσμος ποιος ήταν ο Μπρους Λι ως άνθρωπος και πώς έζησε τη ζωή του», είπε προσθέτοντας ότι σε αυτή την ταινία ο πατέρας παρουσιάζεται ως «αλαζόνας σάκος του μποξ».

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ