ΠΑΟΚ: Αλμπορνός για αντι-Βιεϊρίνια


Τον 28χρονο διεθνή αριστερό μπακ Μίκο Αλμπορνός ετοιμάζεται να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ, για να καλύψει το κενό του τραυματία Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος και θα επιστρέψει στην ενεργό δράση το 2020.

Μετά το «ναυάγιο» με τον Κοεντράο, ο ΠΑΟΚ συνέχισε να αναζητά έναν αριστερό μπακ, ώστε να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα που δημιούργησε ο τραυματισμός του Βιεϊρίνια.

Σύμφωνα με την έγκυρη γερμανική Bild λοιπόν, ο Δικέφαλος του Βορρά έχει καταλήξει στον Μίκο Άλμπορνοζ, ο οποίος την τελευταία πενταετία αγωνίζεται στο Ανόβερο, ενώ είναι και διεθνής με την εθνική ομάδα της Χιλής, παρότι μεγάλωσε στη Σουηδία.

«Μετά από πέντε χρόνια στο Ανόβερο ο Αλμπορνός είναι προ των πυλών της Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ τον θέλει σαν εναλλακτική λύση για τον πρώην παίκτη της Βόλφσμπουργκ, Βιεϊρίνια που μένει εκτός λόγω τραυματισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επαφές είναι πολύ προχωρημένες και το Ανόβερο συζητάει για ένα εκατομμύριο ευρώ. Χρήματα που χρειάζεται άμεσα. Ο Αλμπορνός φεύγει, ο Χορν έρχεται. Μένουν μόνο οι λεπτομέρειες», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της Bild.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ