Χρησιμοποιείτε πλαστικά μπουκάλια στο σπίτι; Δεν μπορείτε να μαντέψετε τι μπορείτε να κάνετε με αυτά!


Δεν θα πετάξετε ξανά τα πλαστικά μπουκάλια σας!
Όταν πάμε μια εκδρομή, πάντα παίρνουμε ένα μπουκάλι νερό μαζί μας. Είναι σημαντικό να είμαστε ενυδατωμένοι, επομένως τις περισσότερες φορές τελειώνουμε το μπουκάλι με το νερό. Τι συμβαίνει μόλις το αδειάσουμε; Όχι πολλά μάλλον. Συνήθως το πετάμε στα σκουπίδια αφού γνωρίζουμε ότι δεν πρέπει να το γεμίσουμε ξανά. Αυτό είναι κρίμα επειδή υπάρχουν πολλά διασκεδαστικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τα άδεια πλαστικά μπουκάλια!
Μην πετάξετε τα χρησιμοποιημένα σας πλαστικά μπουκάλια την επόμενη φορά. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με αυτά.

Ψεκαστήρας νερού για τον κήπο
Το μόνο που χρειάζεστε για αυτό το κόλπο είναι να χρησιμοποιήσετε ένα καρφί ή ένα κατσαβίδι για να κάνετε μερικές τρύπες στο μπουκάλι. Βεβαιωθείτε ότι η πλευρά του μπουκαλιού που ακουμπάει στο έδαφος δεν έχει τρύπες. Δεν θα βοηθούσε τον κήπο σας αν έσταζε το νερό κάτω στο έδαφος με αυτό τον τρόπο. Τώρα, το μόνο που έχει μείνει είναι προσαρμόσετε το λάστιχο του νερού στο στόμιο του μπουκαλιού και είστε έτοιμοι! Έχετε έναν ψεκαστήρα νερού για τον κήπο σας!

Διαχωρισμός αυγών
Αντιμετωπίζετε πάντα δυσκολίες όταν πρέπει να διαχωρίσετε τα αυγά; Μερικές συνταγές θέλουν τον κρόκο του αυγού και κάποιες άλλες το ασπράδι, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να τα διαχωρίσετε με κάποιο τρόποAre you always having trouble with separating eggs? Αυτή η δουλειά μπορεί να προκαλέσει ακαταστασία, αλλά αυτό δεν θα συμβεί αν χρησιμοποιήσετε ένα πλαστικό μπουκάλι. Σπάστε ένα αυγό σε ένα (βαθύ) πιάτο. Βγάλτε το καπάκι από το μπουκάλι και πιέστε το λίγο του μπουκάλι. Στην συνέχεια ενώ ακόμα πιέζετε το μπουκάλι, βάλτε το στόμιο του στον κρόκο του αυγού και σταματήστε να πιέζετε το μπουκάλι. Αυτό θα κάνει τον κρόκο του αυγού να απορροφηθεί στο μπουκάλι, ενώ το ασπράδι του αυγού θα μείνει στο πιάτο. Τόσο εύκολα!

Παγίδα για σφήκες
Θέλετε να πιάσετε τις σφήκες που σας ενοχλούν ενώ κάθεστε στο κήπο σας, με ένα ασφαλή τρόπο; Πιάστε τις με ένα πλαστικό μπουκάλι. Κόψτε το μπουκάλι στην μέση και γεμίστε το κάτω μέρος με ένα γλυκό σιρόπι (για παράδειγμα λεμονάδα). Στην συνέχεια βάλτε το πάνω μέρος ανάποδα στο κάτω μέρος, έτσι ώστε το στόμιο του μπουκαλιού να είναι στραμμένο προς τα κάτω. Οι σφήκες θα συρρεύσουν στο μπουκάλι για να τραφούν από το σιρόπι, αλλά στην συνέχεια δεν θα μπορούν να βγουν από το μπουκάλι.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ