Τσιτσιπάς: Το απίστευτο σκηνικό με το παπούτσι του Στέφανου. “Δεν ήξερα τι να κάνω” – video


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έσπασε και πάλι το κορδόνι του, με τον Μπενουά Περ να αντιδράει με επικό τρόπο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διέκοψε το παιχνίδι με τον Μπενουά Περ στην Ουάσινγκτον για να αλλάξει παπούτσι, καθώς για τρίτη σερί φορά έσπασε το κορδόνι του.

Ο αντίπαλος του έγινε έξαλλος, με τον Γάλλο τενίστα να διαμαρτύρεται αρχικά έντονα στον διαιτητή και στη συνέχεια να δίνει σόου, πηγαίνοντας προς την καρέκλα του, ισχυριζόμενος ότι έχει πρόβλημα στο παπούτσι!

Ο Μπενουά είναι γνωστός για την «τρέλα» του και στο φινάλε αγκάλιασε τον Στέφανο.Δείτε το σκηνικό

Τον δικαιολόγησε ο Τσιτσιπάς

«Έχει κατά κάποιο τρόπο δίκιο γιατί έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν», είπε ο Τσιτσιπάς. «Δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Ίσως θα πρέπει να αλλάξω το footwork μου, να σταματήσω να το κάνω. Ταλαιπωρούμαι με αυτό, είμαι ένας από τους λίγους παίκτες στους οποίους συμβαίνει. Δεν το κάνω επίτηδες. Κάποιοι νομίζουν ότι το κάνω επίτηδες. Πάντα συμβαίνει σε κρίσιμες στιγμές, όταν προσπαθώ πολύ, τα δίνω όλα και προσπαθώ να επιστρέψω κάθε μπάλα. Είναι εκνευριστικό να παίζεις με ένα παπούτσι που δεν είναι σφιχτό. Μπορεί να φύγει σε οποιαδήποτε στιγμή του ράλι. Συνέβη μια φορά στη Βαρκελώνη», πρόσθεσε.

Ο ΈΛληνας τενίστας εξήγησε ότι συμβαίνει μόνο στο αριστερό παπούτσι και πως η adidas τού στέλνει έξτρα κομμάτια, ενώ για την αντίδραση του Μπενουά Περ, τόνισε: «Ήταν αστείο. Δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να μείνω σοβαρός. Ήταν ξεκαρδιστικό».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ