Πατρίτσια Μιλλίκ-Περιστέρη: Δεν φαντάζεστε ποιος είναι ο νέος της σύντροφος! (photos)


Η Πατρίτσια Μιλλίκ Περιστέρη ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός εδώ στην Ελλάδα, όμως η αγάπη της για τη μόδα, σύντομα την οδήγησε σε νέα μονοπάτια στο εξωτερικό!

Και ενώ μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι η ηθοποιός, fashion blogger και designer ζει μόνιμα στη Ζυρίχη της Ελβετίας, αναζητώντας μία εξίσου λαμπρή καριέρα στον κόσμο της μόδας, τώρα μαθαίνουμε ότι έχει μετακομίσει και εγκατασταθεί μόνιμα στη μακρινή πόλη του Μεξικού για τα μάτια του νέου της συντρόφου ο οποίος όμως είναι διάσημος στον κόσμο των εικαστικών τεχνών.

Πρόκειται, σύμφωνα με τη Realnews, για τον διάσημο Μεξικανό καλλιτέχνη Marco Cojab ο οποίος χρησιμοποιεί με μαεστρία πολλά περίεργα υλικά για τις δημιουργίες του, μερικές από τις οποίες ανήκουν ήδη σε συλλέκτες έργων μοντέρνας τέχνης ανά τον κόσμο.

Το ζευγάρι, δείχνει πολύ ερωτευμένο και μάλιστα πρόσφατα βρέθηκε μαζί για διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πάρο.

Οι δυο τους εθεάθησαν να κρατιούνται χέρι χέρι στα κυκλαδίτικα σοκάκια, με την όμορφη Πατρίτσια να τον ξεναγεί στα πιο όμορφα σημεία του νησιού.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ