Χαμός γίνεται στο ΓΕΣ με τις μεταθέσεις Αξκών και Υπξκών


Τον  τελευταίο καιρό μας ενημέρωσαν ορισμένα στελέχη των Ε.Δ ακόμη και οι σύζυγοι τους σε κάποιες περιπτώσεις, ότι το ”μαγείρεμα” και το ρουσφέτι ζει και βασιλεύει, στην αρμόδια Διεύθυνση μεταθέσεων του ΓΕΣ.

Αναλυτικά μας προκάλεσαν εντύπωση κάποιες περιπτώσεις που αναφέρθηκαν, όπως για παράδειγμα ένας τρίτεκνος με συμφέροντα στο Ν. Αττικής, τον στέλνουν στον Έβρο λόγω υπηρεσιακών αναγκών (γνωστή δικαιολογία), ενώ κάποιοι άλλοι απολαμβάνουν τα προνόμια της τριτεκνίας για περισσότερα από 10-15 χρόνια στον ίδιο τόπο. Αλλά δεν στεκόμαστε σε ένα μεμονωμένο γεγονός, μία σύζυγος μας ανέφερε ότι ο άνδρας της έχει ξενοικιάσει το σπίτι που διέμεναν οικογενειακώς και κοιμάται έξω από το λιμάνι φορτωμένος με το νοικοκυριό του, περιμένοντας να οριστικοποιηθεί που θα μετατεθεί.

Χαρακτηριστικό επίσης είναι, ότι με την ανάληψη της νέας κυβέρνησης δημιουργήθηκαν πολλές καραμπόλες σε καλές θέσεις στο Ν.Αττικής και κάποια στελέχη τρέχουν και δεν φτάνουν, γιατί δίχως να συντρέχει κάποιος ουσιαστικός λόγος βρέθηκαν εκτός, για να ικανοποιηθούν τα ρουσφέτια. Ενώ οι χειριστές των μεταθέσεων π.χ. Παπανικολής και Κατσιαρίδας (τα ονόματα είναι τυχαία), τα έχουν κάνει μαντάρα, δημιουργώντας υπεραριθμίες για την κάλυψη μίας θέσης.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα τα παραπάνω γεγονότα προέκυψαν από αφελή κακοδιαχείριση και όχι από δόλο εξαργυρώνοντας προσωπικά γραμμάτια. Το στράτευμα είναι από τους λίγους φορείς που εξακολουθεί να λειτουργεί υποδειγματικά, μετά από την βάναυση απαξίωση που υπέστη την εποχή των μνημονίων.

Μ.ΤΡΟ


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οι Έλληνες εξακολουθούν να είναι ηλίθιοι λοιπόν! αφού νόμιζαν ότι ο Κούλης μπορεί να φτιάξει την ”αποικία” που λέγεται Ελλάδα! Αν και ο ίδιος είχε πει τι ακριβώς θα έπραττε, για όλα, την ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ Συμφωνία των Πρεσπών, για τους φίλους μας τους Αμερικανούς, τους Ρώσους, το Αιγαίο (συνδιαχείριση) κτλ.
    Και όπως είδαν (οι Έλληνες), ακόμα και για να διώξει την άχρηστη Συριζαία, πήρε άδεια απο τις Βρυξέλλες!!!
    Κοιμηθείτε Έλληνες τον αιώνιο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ