Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός: Στη Nova η πρώτη “μάχη” των Πειραιωτών.


Λύθηκε τελικά το ζήτημα με την τηλεοπτική μετάδοση του πρώτου αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπασακσεχίρ για τα προκριματικά του Europa League, αφού η Nova ανακοίνωσε και επίσημα την ανάληψη των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του αγώνα.

Από τα κανάλια της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον Ολυμπιακό και στα προκριματικά του Champions League, οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων», καθώς το συνδρομητικό κανάλι θα δείξει το πρώτο παιχνίδι των Πειραιωτών με τη Μπασακσεχίρ στην Τουρκία.Η ενημέρωση από τη Nova

«Ο δρόμος για την ευρωπαϊκή διάκριση του Ολυμπιακού περνάει αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τετάρτη 7 Αυγούστου, στις 20:45, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports1HD τον 1ο αγώνα Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Πέδρο Μαρτίνς θα επιδιώξουν να βάλουν τις βάσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα, εν όψει της ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» (Τρίτη 13 Αυγούστου, 21:30, Novasports2HD με Pre Game από τις 20:30 και Post Game μετά το τέλος του αγώνα) που θα μεταδοθεί επίσης ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novasports, με φόντο την πρόκριση στα Play Offs του UEFA Champions League.

Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου. Το παιχνίδι θα προβληθεί επίσης από την υπηρεσία Nova GO καθώς και ηχητικά από το Novasports.gr».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ