Τσίπρας για Πολάκη: Πέστε του να καθίσει κάτω


Ένα ιδιότυπο συμβάν είχαμε στη Βουλή με τον Παύλο Πολάκη να διαμαρτύρεται έντονα και τον Αλεξη Τσίπρα να ζητάει από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να του πουν να καθίσει κάτω.

Όλα άρχισαν όταν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης πήρε το λόγο και άρχισε να απαντάει επί προσωπικού αναφορικά με τις αιχμές που είχε αφήσει νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας.

Η απάντηση του κ. Βορίδη ήταν μεγάλη σε διάρκεια κάτι που εξόργισε τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος σηκώθηκε πάνω και άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα λέγοντας: «Τι είναι αυτά κύριε Πρόεδρε; Τι κάνει ο Βορίδης; Ομιλία; Αν τα είχα κάνει εγώ αυτά που κάνει ο Βορίδης θα γινόταν χαμός εδώ μέσα», προκαλώντας την αντίδραση των βουλευτών της ΝΔ,

Και όχι μόνο αυτούς όπως φάνηκε αλλά και του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρας, ο οποίος βλέποντας την αντίδραση του Παύλου Πολάκη, είπε σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, “πείτε του να καθίσει κάτω. Να καθίσει κάτω”.

Αμέσως ο κ. Σκουρολιάκο που καθόταν ακριβώς πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα γύρισε στον κ. Πολάκη φωνάζοντάς του «Παύλο κάθισε. Κάθισε».

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ