Αυτή η γυναίκα δεν μπορούσε να ανέβει τις σκάλες με το αναπηρικό καροτσάκι. Περιμένετε να δείτε τι θα γίνει όταν πατήσει το κουμπί…


Όταν κάποιος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και πρέπει να βασίζεται σ’ ένα αναπηρικό καροτσάκι, οι σκάλες μπορούν να αποτελέσουν πραγματικό εμπόδιο. Ευτυχώς, η τεχνολογία σήμερα μπορεί να κάνει τα πάντα εφικτά. Απλά σκεφτείτε τους ανελκυστήρες πλατφόρμας· έτσι, όταν αντιμετωπίζετε κινητικά προβλήματα μπορείτε να ανεβοκατεβείτε τις σκάλες με ευκολία.

Ωστόσο, οι ανελκυστήρες πλατφόρμας δεν είναι φθηνοί και δεν μπορούν να εγκατασταθούν σε πολλά σπίτια. Αν και τα περισσότερα σπίτια μπορούν να γίνουν φιλικά προς τα αναπηρικά καροτσάκια, απλά σκεφτείτε τον ανελκυστήρα πλατφόρμα που αναφέρθηκε προηγουμένως, τις περισσότερες φορές είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει το ίδιο σε δημόσιους χώρους. Εν τέλει, μια πόλη είναι σχεδιασμένη για ανθρώπους που είναι σε θέση να ανέβουν τις σκάλες αλλά λίγοι έχουν σκεφτεί την προσαρμογή των κτιρίων για άτομα με κινητικά προβλήματα. Κάντε κλικ στην επόμενη σελίδα για να δείτε αυτή την

Μια εξαιρετική λύση για να εξασφαλίσει στους ανθρώπους σε αναπηρικά καροτσάκια να μπορούν εύκολα να ανεβοκατεβαίνουν σκάλες σε δημόσιους χώρους. Αυτή η εφεύρεση είναι πραγματικά μια πολύ πρακτική και φθηνή λύση, ειδικά αν δεν έχετε τα χρήματα να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό αναπηρικό καροτσάκι υψηλής τεχνολογίας.

Στο παρακάτω βίντεο θα μπορέσετε να δείτε πώς λειτουργεί αυτή η εφεύρεση. Μια γυναίκα σ’ ένα αναπηρικό καροτσάκι θα εισέλθει στο κτίριο χρησιμοποιώντας έναν ειδικά σχεδιασμένο ανελκυστήρα πλατφόρμας. Χωρίς αυτόν τον ανελκυστήρα η γυναίκα δε θα μπορούσε να έχει πρόσβαση στο κτίριο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ