Ικαρία: Νεκρή βρέθηκε η 34χρονη αστροφυσικός


Tέλος, με τον χειρότερο τρόπο, στο θρίλερ της εξαφάνισης της 34χρονης Βρετανίδας.

Η άτυχη αστροφυσικός σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1 εντοπίστηκε νεκρή.

Η 34χρονη Natalie Christopher, αστροφυσικός από τη Βρετανία, πήγε στην Ικαρία- στην περιοχή Κεραμέ- με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της στις 3 Αυγούστου και επρόκειτο να αναχωρήσουν τη Δευτέρα(5/8) για την Κύπρο μέσω Αθήνας.

Το πρωί της Δευτέρας (5/8), όταν ξύπνησε ο 38χρονος, της τηλεφώνησε γιατί έλειπε. Στην τελευταία τους συνομιλία – σύμφωνα με τον Κύπριο σύντροφό της – η Natalie ανέφερε πως είχε πάει για τρέξιμο.

Η ώρα, όμως, περνούσε και η 34χρονη δεν επέστρεφε. Ο σύντροφός της υποστηρίζει πως προσπάθησε ξανά να μιλήσει μαζί της, ωστόσο, η ίδια δεν απαντούσε.

Έτσι, ο σύντροφός της δήλωσε την εξαφάνισή της στις 12:40 το μεσημέρι της Δευτέρας (5/8) στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Κηρύκου.

Το αίμα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αστυνομικές Αρχές του νησιού φέρονται να έχουν εντοπίσει κηλίδες αίματος στο κρεβάτι του ζευγαριού.

Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί αν το αίμα που βρέθηκε οφείλεται σε φυσικά αίτια ή σε κάποιο χτύπημα. Σύμφωνα με τον σύντροφό της, το πρωί εκείνης της ημέρας είχε ανοίξει η μύτη της 34χρονης.

Πάντως η επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη αξιοποιώντας οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να τους οδηγήσει στα ίχνη της 34χρονης γυναίκας.

Το απόγευμα της Τρίτης (6/8) αναχώρησε από την Αθήνα και ένα ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας, που μεταβαίνει στην Ικαρίαγια να συνδράμει στις έρευνες των επίγειων δυνάμεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές σφράγισαν από την πρώτη στιγμή το δωμάτιο που διέμενε το ζευγάρι από τις 3 Αυγούστου και από χθες ο σύντροφος της αστροφυσικού φιλοξενείται σε άλλο δωμάτιο του ίδιου καταλύματος.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ