Natalie Christopher – Ανάσκελα και κάτω από κομμάτια βράχου βρέθηκε η 35χρονη αστροφυσικός


Κάποιοι στα social media μιλούν για εγκληματική ενέργεια και όχι ατύχημα με τραγική κατάληξη

Επιβεβαιώθηκε και επίσημα από την Αστυνομία ότι το πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε στην Ικαρία, ανήκει στη Βρετανίδα αστροφυσικό, που αγνοούνταν από το πρωί της Δευτέρας. Το πτώμα βρέθηκε 5 χιλιόμετρα μακριά από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε, σε βάθος 20 μέτρων σε χαράδρα, σε δύσβατο ορεινό σημείο, όπου εστιάζονταν οι έρευνες των αρχών και εθελοντών όλες αυτές τις ώρες.

Ακαριαίος, σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο θάνατος για την αστροφυσικό, που βρέθηκε με κομμάτια από βράχους επάνω της – Η περιοχή που βρέθηκε, είναι δύσβατη βρίσκεται σε απόσταση περίπου 1,5 χιλιομέτρου από το ξενοδοχείο της – Ο ιατροδικαστής αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της – Συγκλονίζουν οι αποχαιρετισμοί από φίλους της στα social media
Ανάσκελα και με κομμάτια από βράχους επάνω της βρέθηκε νεκρή η άτυχη αστροφυσικός στην Ικαρία.

Με αυτή την εξέλιξη, ενισχύεται το σενάριο που την ήθελε να είχε πάει για αναρρίχηση ή καταρρίχηση, ωστόσο ένας βράχος αποκολλήθηκε και την καταπλάκωσε, με συνέπεια να βρει, σύμφωνα με εκτιμήσεις, ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν, ο βράχος στον οποίο επιχείρησε να κάνει αναρρίχηση η Βρετανίδα, είναι πολύ απότομος και δεν ενδείκνυται για τέτοιου τύπου ενέργειες. Επιπλέον, από αυτό το σημείο φαίνεται πως εξέπεμψε για τελευταία φορά σήμα το κινητό της τηλέφωνο. Οι έρευνες της αστυνομίας έφτασαν στο συμπέρασμα πως το κινητό της άτυχης γυναίκας εξέπεμψε 6 σήματα, τα 2 εκ των οποίων ήταν πλασματικά, λόγω πιθανής απώλειας σήματος.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η γυναίκα ήταν καταπλακωμένη από βράχο, ενώ το πτώμα εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου πέντε χιλιομέτρων από το δωμάτιο που διέμενε με τον Κύπριο σύντροφό της στη θέση έξω Φάρος της περιοχής Κεραμέ, όπου εστιάζονταν οι έρευνες. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο αυτό είχε εντοπιστεί και το τελευταίο σήμα του κινητού τηλέφωνό της.

Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής ο οποίος θα κάνει αυτοψία, προκειμένου να προχωρήσουν οι προβλεπόμενες ενέργειες για την εξακρίβωση των αιτιών του θανάτου.

Σχόλια που αφήνουν υπονοούμενα στον προσωπικό λογαριασμό της άτυχης 35χρονης αστροφυσικού

Εκατοντάδες πολίτες μπαίνουν τις τελευταίες ώρες στον λογαριασμό της άτυχης Natalie Christopher για να εκφράσουν την θλίψη τους. Ωστόσο, ερωτήματα γεννούν κάποιες απαντήσεις από προφίλ που γνώριζαν την άτυχη 35χρονη, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να μην πρόκειται για ατύχημα, αλλά ακόμα και για εγκληματική ενέργεια.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ