Μόλντε – Άρης: “Θα βάλουμε τις βάσεις” δήλωσε ο Παντελίδης


Την βεβαιότητα του πως ο Άρης θα μπορέσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, κόντρα στην Μόλντε, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, εξέφρασε ο προπονητής των “κιτρίνων”, Σάββας Παντελίδης. “Έχω καταλήξει στην 11άδα”, τόνισε ο Έλληνας τεχνικός, ενώ χαρακτήρισε άδικη την τιμωρία που θα τον κρατήσει μακριά από τον πάγκο.

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για:

-τη Μόλντε: «Από την πρώτη στιγμή που μάθαμε την κλήρωση, μάθαμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Μία ομάδα με αρκετά έντονο ρυθμό, συνοχή. Μία καλή ομάδα. Και με μειονέκτημα για εμάς στο πλαστικό γήπεδο. Από εκεί και πέρα για εμάς αυτό το διάστημα είναι πολύ σημαντικό. Ακόμα και μία προπόνηση περιμένεις να βελτιώσεις την ομάδα σου λίγο παραπάνω. Τα δύο ταξίδια δεν μας βοήθησαν πολύ αλλά τις μέρες που βρεθήκαμε στην Θεσσαλονίκη τα παιδιά δούλεψαν αρκετά καλά. Αυτό πιστεύω ότι θα δείξουμε αυτό που πρέπει. Θεωρώ ότι θα βάλουμε τις βάσεις ώστε να έχουμε εμείς τις περισσότερες πιθανότητες στο δεύτερο μας».

-τον πλαστικό χλοοτάπητα: «Θα πρέπει να το γνωρίσουμε. Και να είσαι έτοιμος να μπει στις ιδιαιτερότητες του τερέν πολύ νωρίς. Χρειάζεται γρήγορη συγκέντρωση».

-την τιμωρία του από την UEFA: «Δεν έχω τιμωρηθεί ποτέ ξανά. Γενικά δεν δίνω πολλά δικαιώματα. Είναι άδικο διότι αυτό που έγινε στην Κύπρο δεν ήταν καλό. Οποιοσδήποτε θα γυρνούσε να κοιτάξει. Μέσα στο γήπεδο η ομάδα ακούει λίγο τις εντολές της ομάδας. Δεν θα την επηρεάσει».

-την τακτική προσέγγιση του ματς: «Άλλο ματς. Τελείως διαφορετικό. Δεν θεωρώ ότι όμως πρέπει να προσπαθήσεις να αποφύγεις την ήττα αλλά να πάρεις πράγματα από το παιχνίδι. Δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην έχει τακτική. Σχεδιάζεις ένα παιχνίδι, πως να σταματήσεις τον αντίπαλο και να εκμεταλλευτείς τις αδυναμίες του. Αν δεν το κάνεις αυτό, έχεις ένα κοπάδι γίδια μέσα στο γήπεδο. Εμείς δεν μπορούμε να αμυνθούμε πολύ ώρα. Άρα ο πρώτος στόχος είναι να πετύχουμε ένα τέρμα».

-τα αγωνιστικά του πλάνα: «Έχω αποφασίσει εδώ και δύο ημέρες. Είδα πράγματα στις προπονήσεις. Αυτά που ήθελα. Και αποφάσισαν μεταξύ των καλύτερων. Είναι πολύ καλό αυτό για έναν προπονητή».

-τις αρετές της Μόλντε: «Είναι γρήγορη μεσοεπιθετικά. Έχει αρκετούς αυτοματισμούς, ξέρει να χρησιμοποιήσει το γήπεδο και για μεγάλο διάστημα ασκεί πίεση στον αντίπαλο».

-τη ζέστη στο ματς με την ΑΕ Λεμεσού: «Ασφαλώς από κάποια παιδιά περιμένω πολλά περισσότερα από αυτά που έδειξαν στην Κύπρο. Είναι βέβαιο όμως ότι από τη μέρα που κατεβήκαμε στην Κύπρο, δεν ήταν η ίδια ομάδα με αυτή που έφυγε. Από την πρώτη προπόνηση καταλάβαινες ότι κάτι δεν πάει καλά».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ