Μυστική συνάντηση της Taylor Swift με θαυμάστριες της στο σπίτι της


Η Taylor Swift κάλεσε μια ομάδα τυχερές θαυμάστριές της σε μια μυστική συνάντηση στο σπίτι της, στο Λονδίνο για να ακούσουν το καινούργιο της άλμπουμ «Lover».

Ενώ το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου η Αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ έκανε μία ανέλπιστη έκπληξη στις πιο φανατικές θαυμάστριες, οι οποίες είχαν το αποκλειστικό προνόμιο να ακούσουν τα τραγούδια του άλμπουμ στο σπίτι της.

Φυσικά μετά έσπευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αποκαλύψουν τι ακριβώς συνέβη.

“Το άλμπουμ είναι υπέροχο” έγραψε μία θαυμάστρια στο Twitter. “Πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο τραγούδι για τον καθένα σε αυτό το άλμπουμ” πρόσθεσε.

“Εφ’όσον δεν επιτρέπεται να αποκαλύψω περισσότερα για τη μουσική, θα γράψω άλλα πράγματα που θυμάμαι από τη συνάντηση” ανέφερε.

“Μας πρόσφερε τραγανές λιχουδιές από ρύζι σε σχήμα καρδιάς και ήταν ροζ, μπλε και μοβ. Είχε επίσης κλασικά M&Ms, άλλα που έγραφαν LOVER και κάποια σε σχήμα καρδιάς”, έγραψε.

Άλλες θαυμάστριες ανάρτησαν φωτογραφίες τους με τη Σουίφτ και έγραψαν ενθουσιασμένες ότι έφαγαν μπισκότα και σοκολάτες και ότι είχε ντουλάπια γεμάτα επιτραπέζια παιχνίδια.

“Ποτέ δεν θα ξεχάσω αυτή τη βραδιά” έγραψε μία θαυμάστρια της τραγουδίστριας.

“Σε ευχαριστώ Τέιλορ από τα βάθη της καρδιάς μου. Σ’ ευχαριστώ για την απίστευτη βραδιά! Σ’ ευχαριστώ που με κάλεσες, που με εμπιστεύτηκες, που με αγκάλιασες και μου χαμογέλασες με τα όμορφα μπλε μάτια σου. Είμαι για πάντα ευγνώμων” αναφέρει στην ανάρτησή της μία άλλη θαυμάστρια.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ