Καναδάς: Εντοπίστηκαν δύο πτώματα – «Ανήκουν στους φυγάδες» υποστηρίζουν οι αρχές


Η καναδική αστυνομία ανακοίνωσε ότι εντόπισε τα δύο πτώματα στη βόρεια Μανιτόμπα, δηλώνοντας «βέβαιη» ότι είναι των δύο νεαρών φυγάδων, που κατηγορούνταν για τη δολοφονία τριών ανθρώπων.

Οι αρχές είχαν επιδοθεί για περισσότερο από δύο εβδομάδες σε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο εφήβων.

«Σχεδόν στις 10 το πρωί, αστυνομικοί βρήκαν τα πτώματα δύο ατόμων», 8 χλμ μακριά από όπου είχαν βρεθεί τα οχήματα των δυο ύποπτων στα τέλη Ιουλίου, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου η εκπρόσωπος της αστυνομίας Τζέιν ΜακΛάθι.

«Είμαστε σίγουροι ότι τα πτώματα είναι των δύο υπόπτων που καταζητούνταν σε σχέση με τις ανθρωποκτονίες στη Βρετανική Κολομβία» τόνισε, προσθέτοντας ότι θα διεξαχθεί γρήγορα νεκροψία για να επιβεβαιωθεί η ταυτότητά τους.

Ο Καμ Μακλίοντ, 19 ετών και ο Μπράιερ Σεγκέλσκι, 18 ετών και οι δύο από το Πορτ Αλμπέρνι της καναδικής επαρχίας, καταζητούνταν για σχεδόν τρεις εβδομάδες. Την τελευταία φορά που είχαν θεαθεί ήταν στις 19 Ιουλίου.

Οι δύο νέοι κατηγορούνταν για τη δολοφονία ενός καθηγητή βοτανολογίας στο Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας, του Λέοναρντ Ντάικ, 64 ετών, και θεωρούνταν ύποπτοι για τον φόνο του 23χρονου Αυστραλού Λούκας Φάουλερ και της Αμερικανίδας φίλης του Τσίνα Ντιζ, 24 ετών, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν σε ένα δρόμο στο βόρειο τμήμα της επαρχίας.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ