Νέο μακελειό στην Καλιφόρνια: Ληστής σκότωσε 4 άτομα μέσα σε 2 ώρες


Όπως είπε στους αστυνομικούς είχε κίνητρο «να ληστέψει και να σκοτώσει»!

Ένας άνδρας σκότωσε τέσσερα άτομα και τραυμάτισε άλλα δύο σε ένα «μπαράζ» ληστειών και επιθέσεων στην κομητεία Όραντζ της Καλιφόρνια, προτού τελικά συλληφθεί, δήλωσε σήμερα η τοπική αστυνομία.

Ο 33χρονος δράστης από το Γκάρντεν Γκρόουζ συνελήφθη αφού παρέδωσε στους αστυνομικούς το μαχαίρι και το όπλο του, ανακοίνωσαν οι Αρχές, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψουν το όνομά του.

Ο συλληφθείς φέρεται να επέλεξε τυχαία τα θύματά του και τα μόνα κίνητρα που φαίνεται να είχε ήταν «η επιθυμία του να ληστέψει και να σκοτώσει» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Γκάρντεν Γκρόουβ σε συνέντευξη Τύπου. «Ξέρουμε ότι αυτός ο άνδρας ήταν γεμάτος οργή και ότι έβλαψε απόψε πολλούς ανθρώπους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όλες οι επιθέσεις σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα δύο ωρών, στο Γκάρντεν Γκρόουβ και την γειτονική Σάντα Άνα. Η πρώτη κλήση που δέχτηκαν οι αστυνομικοί για τη δράση του άνδρα ήταν για μια διάρρηξη σε σπίτι, στην οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Τα επόμενα «χτυπήματα» του 33χρονου ήταν πιο βίαια: Λήστεψε έναν φούρνο, μια ασφαλιστική εταιρεία και μαχαίρωσε μια γυναίκα στην πλάτη αρκετές φορές. Η τραυματίας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Δύο άνδρες που μαχαίρωσε σε ένα συγκρότημα κτιρίων άφησαν την τελευταία τους πνοή, ο ένας επί τόπου και ο δεύτερος στο νοσοκομείο.

Οι άλλοι δύο νεκροί είναι ένας φρουρός ασφαλείας που προσπάθησε να αφοπλίσει τον δράστη κατά τη διάρκεια ληστείας σε ένα σούπερ μάρκετ, και ένας υπάλληλος του διπλανού σαντουιτσάδικου που βρέθηκε στον δρόμο του 33χρονου.

Τόσο ο δράστης όσο και τα θύματα ήταν όλα ισπανόφωνα, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ