Κραϊόβα – ΑΕΚ: Να κάνει βήμα πρόκρισης μέσα στην Ρουμανία


Αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Europa League θέλει να κάνει απόψε στην Κραϊόβα η ΑΕΚ (19:15, NewsIt.gr, COSMOTE Sport 1).

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος! Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κραϊόβα στην Ρουμανία, στο πρώτο της φετινό επίσημο παιχνίδι, με μοναδικό στόχο να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Επίσης, με θετικό αποτέλεσμα, η ΑΕΚ θα συνεχίσει την ανοδική της ευρωπαϊκή πορεία, που της έχει χαρίσει άνοδο 124 θέσεων (από τη 208η στην 84η) στην ειδική βαθμολογία της UEFA μέσα σε μόλις δύο χρόνια. Παράλληλα, θα προσφέρει στη βαθμολογία της Ελλάδας στην UEFA, στην προσπάθεια που γίνεται να αφήσει πίσω της την 16η θέση.

Οι δυσκολίες ενός αγώνα όπως αυτός που θα δώσει η ΑΕΚ στο άδειο από φιλάθλους «Ίον Ομπλεμένκο» είναι δεδομένες. Πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, καινούριος προπονητής και τουλάχιστον τέσσερις νέοι παίκτες στο αρχικό σχήμα. Όλα αυτά τη στιγμή που η Κραϊόβα έχει δώσει ήδη 8 αγώνες, τέσσερις για το πρωτάθλημα, ισάριθμους για το Europa League και βρίσκεται σε ρυθμό εδώ και ένα μήνα.

Η ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο οφείλει να αντεπεξέλθει και να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης για τα playoff, όπου θα την περιμένει ακόμα μία δύσκολη αποστολή εναντίον της Τραμπζονσπόρ ή της Σπάρτα Πράγας.

Πιθανή ενδεκάδα

ΑΕΚ (Μιγκέλ Καρντόσο): Μπάρκας, Παουλίνιο, Οικονόμου, Βράνιες, Λόπες, Σιμόες, Σιμάο, Ζεράλντες, Μάνταλος, Βέρντε, Κλωναρίδης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ολλανδός Ντένις Χίγκλερ, που δεν έχει οριστεί ποτέ σε αγώνα ελληνικής ομάδας


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ