Μόλντε – Άρης: Να “αποδράσει” από τη Νορβηγία


Με ένα θετικό αποτέλεσμα θα προσπαθήσει να φύγει ο Άρης από την έδρα της Μόλντε (20:00, NewsIt.gr, Cosmote Sport 2), προκειμένου να… παίξει την πρόκριση του στα πλέι οφ του Europa League την ερχόμενη εβδομάδα στο “Κλ. Βικελίδης”.

Δυνατή “μάχη” στο «Aker Stadion» της Μόλντε έχει απόψε το βράδυ ο Άρης, που όμως θα προσπαθήσει να βάλει τις βάσεις για την πρόκρισή του στα πλέι οφ του Europa League.

Η πρωτοπόρος της Eliteserien κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητος αντίπαλος είναι, ωστόσο η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έχει αποδείξει πως τα καταφέρνει καλά και στα δύσκολα. Ο Έλληνας τεχνικός, θα δει το παιχνίδι από τις εξέδρες, μετά την τιμωρίας που του επιβλήθηκε (σ.σ. στον πάγκο θα βρεθεί ο βοηθός του, Άκης Βάβαλης), ωστόσο έχει φροντίσει να προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του.

View this post on Instagram

#MOLDARIS #EuropaLeague #VamosARIS

A post shared by ARIS F.C. (@arisfc_official) on

Η Μόλντε, που μετά από 17 αγώνες στο εγχώριο πρωτάθλημα βρίσκεται στην κορυφή του Νορβηγικού πρωταθλήματος με 36 βαθμούς (11-3-3 και 39-16 τέρματα), στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην επιθετική της γραμμή.

Για να βρεθεί στο δρόμο του Άρη, η Μόλντε απέκλεισε στον Α’ προκριματικό γύρο του Europa League την ισλανδική KR Ρέικιαβικ (7-1 εντός, 0-0 εκτός) και στο Β’ την Τσουκαρίτσκι από τη Σερβία (0-0 εντός, 1-3 εκτός).

Ιδιαίτερες εκπλήξεις στην ενδεκάδα του Άρη δεν αναμένονται. Η πιθανή ενδεκάδα: Κουέστα, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Ρόουζ, Βέλεθ, Μπάσα, Ματίγια, Ιντέγε, Ντιγκινί, Φετφατζίδη, Λάρσον

Υπενθυμίζεται πως όποια από τις δυο ομάδες πάρει την πρόκριση για τα Play Off του Europa League, θα βρει μπροστά της το νικητή του ζευγαριού Παρτιζάν – Μαλάτιασπορ (22/8 στη Σερβία ή την Τουρκία το πρώτο ματς, στις 29 ο επαναληπτικός).

Διαιτητής της αναμέτρησης στο «Aker Stadion» θα είναι ο Ιταλός Μαουρίτσιο Μαριάνι.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ