Μπεργκ: “Γι’ αυτό επέλεξα την Κράσνονταρ. Η καλύτερη περίοδος στον Παναθηναϊκό”


Ο Μάρκους Μπεργκ απέρριψε προτάσεις από την Ελλάδα για να επιλέξει την Κράσνονταρ και εξήγησε τους λόγους, υποστηρίζοντας πάντως ότι η περίοδος στον Παναθηναϊκό ήταν από τις καλύτερες στην καριέρα του.

Την αγάπη του για την Ελλάδα επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά, ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος και θυμήθηκε την αποθέωση από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα τόνισε ότι η επιλογή της Ρωσίας και της Κράσνονταρ έγινε ελέω… Ευρώπης, αλλά και Εθνικής Σουηδίας, όπου και δείχνει αποφασισμένος να συνεχίζει να αγωνίζεται παρά τα 34 του χρόνια. Οι δηλώσεις του Μπεργκ

«Η οικογένεια μου ένιωθε πολύ άνετα στην Ελλάδα και μένα μου άρεσε να αγωνίζομαι και να ζω εκεί. Πρόσφερα πολλά στον αγωνιστικό χώρο και ήμουν πολύ σημαντικός για την ομάδα. Οι οπαδοί με αντιμετώπισαν με μεγάλη θέρμη. Μπορώ να πω ότι στην Ελλάδα ήταν η καλύτερη ή μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας μου».

Για την επιλογή της Κράσνονταρ: «Ο βασικός λόγος ήταν η ευκαιρία να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο και να εξελιχθώ. Η Κράσνονταρ δεν είναι μόνο ένας από τους κορυφαίους συλλόγους της ρωσικής Λίγκας, αλλά παράλληλα μετέχει και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τώρα η ομάδα δίνει αγώνες για το Champions League κάτι που είναι επίσης πολύ σημαντικό για μένα. Επιπρόσθετα θα ήθελα να αγωνίζομαι στην εθνική Σουηδίας και το να παίζω στην Κράσνονταρ που είναι μια ομάδα με πολύ σοβαρές φιλοδοξίες και θέτει υψηλούς στόχους με βοηθάει σε αυτό».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ