Απίστευτο: Η RAM ανακαλεί ένα και μόνο ένα RAM 1500!


Οι ανακλήσεις για την επιδιόρθωση τυχόν θεμάτων που μπορούν να εμφανιστούν κάθε άλλο παρά αρνητικές είναι. Απλά σε μερικές περιπτώσεις τείνουν στην υπερβολή.

Του Γιάννη Σκουφή

Κατά καιρούς υπάρχουν ανακλήσεις που αφορούν πολλές χιλιάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκίνητα πολλών κατασκευαστών, όπως είχε γίνει π.χ. με τους αερόσακους της Tanaka. Άλλες φορές τα αυτοκίνητα είναι κάποιες εκατοντάδες αλλά ανάκληση ενός και μόνο αυτοκινήτου είναι φαινόμενο μοναδικό.

Και πιστώνεται στην αμερικάνικη RAM Trucks, θυγατρική της Dodge και μέλος του ιταλο- αμερικανικού ομίλου της FCA, που ανακαλεί -επίσημη έναρξη της διαδικασίας 13η Σεπτεμβρίου- ένα μόνο ημιφορτηγό RAM 1500. Το οποίο κατασκευάστηκε πέρυσι στις 6 Δεκεμβρίου και ενδεχομένως να μην λειτουργούν σωστά οι ενδεικτικές λυχνίες στον πίνακα οργάνων του.

Η FCA παρέλαβε ένα αριθμό ελαττωματικών πινάκων οργάνων, που όλοι τοποθετήθηκαν στα Dodge Charger και Challenger και στα Chrysler 300 που κατασκευάστηκαν εκείνη την περίοδο. Όλοι εκτός από έναν που μπήκε στο περί ου ο λόγος RAM 1500.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ