Ανατριχιαστικό ατύχημα με Audi A1 (+video)


Ακόμα ένα σοβαρό ατύχημα κατέγραψε κάμερα τοποθετημένη στο ταμπλό, όπου ένα Audi A1 πρώτης γενιάς κινούμενο σε εθνική οδό και χωρίς προφανή λόγο, πέφτει στο πλαϊνό μέρος ενός προπορευόμενου φορτηγού.

Το γιατί το μικρό γερμανικό μοντέλο παρέκκλινε τόσο της πορείας του ουδείς γνωρίζει, αλλά το παρήγορο είναι ότι κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν τραυματίστηκε σοβαρά παρά μόνο απέκτησαν μερικούς μώλωπες.

Το όλο σκηνικό κατέγραψε η κάμερα στο ταμπλό από το Peugeot 5008 που ακολουθούσε το Α1 και το οποίο για κακή του τύχη έπεσε πίσω του. Στο Audi A1 η ζημιά είναι τεράστια, μιας και έχει καταστραφεί το εμπρόσθιο μέρος του (ίσως να μιλάμε και για ολική καταστροφή). Από την άλλη το 5008 έχει χτυπηθεί κι αυτό το εμπρόσθιο τμήμα αρκετά.

Βέβαια, όπως θα δείτε στο video από την αρχή θα διαπιστώσετε ότι ο οδηγός του Audi A1 αλλάζει συνεχώς λωρίδες χωρίς να βγάζει φλας, ενώ λίγο πριν συγκρουστεί με το βαρύ φορτηγό, το Α1 αρχίζει να αποκλίνει αρκετά από την αριστερή λωρίδα, κάνοντάς μας να εικάζουμε ότι είτε ο οδηγός βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, είτε αποκοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι ή ασχολούνταν με το κινητό του τηλέφωνο.

Όποια κι αν είναι η αιτία είχε πραγματικά άγιο!


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ