Ρομπέρτο Κάρλος: Το έκανε ξανά. Εκτέλεσε την ίδια… φαουλάρα (vid)


Η τέχνη και η ικανότητα δεν… ξεχνιέται! Αυτό μας έδειξε ο 46χρονος Ρομπέρτο Κάρλος, που επανέλαβε -με επιτυχία- την απίστευτη εκτέλεση φάουλ που είχε κάνει σε αγώνα της Βραζιλίας με την Γαλλία το 1997.

Δεν το έχει ξεχάσει κανείς. Το στήσιμο της μπάλας, τα βηματάκια για να πάρει φόρα, το απίστευτο φάλτσο και το γεμάτο απορία πρόσωπο του Μπαρτέζ. Ο Ρομπέρτο Κάρλος “στοίχειωσε” με τον πιο όμορφο τρόπο τα ποδοσφαιρικά μας όνειρα, με την επική εκτέλεση φάουλ που είχε κάνει το 1997, σε αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Γαλλία στο «Tournoi de France» (μια φιλικής διοργάνωσης που έγινε στη Γαλλία, με αφορμή το Μουντιάλ του 1998).

Το διάσημο φάουλ του Ρομπέρτο Κάρλος, έμεινε στην ιστορία για το φάλτσο που πήρε η μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα. Από απόσταση 35 μέτρων, ο Βραζιλιάνος σούταρε βάζοντας τέτοια φάλτσα με το εξωτερικό του αριστερού του ποδιού που η μπάλα έδειξε να φεύγει άουτ (η κλίση που πήρε ήταν τέτοια που ακόμα και o φωτογράφος που βρισκόταν δίπλα από την εστία έδειξε να κινείται, γιατί νόμιζε πως θα πάει επάνω του).

Η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της Γαλλίας, αφήνοντας “άγαλμα” (και με βλέμμα γεμάτο απορία) τον Φαμπιάν Μπαρτέζ, αλλά και με ανοιχτό το στόμα όσους το είδαν.

Ο 46χρονος πλέον Βραζιλιάνος παλαίμαχος αμυντικός δείχνει πως… η τέχνη δεν ξεχνιέται. Ο Ρομπέρτο Κάρλος δοκίμασε μια ανάλογη εκτέλεση φάουλ, στέλνοντας την μπάλα και πάλι στα δίχτυα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ