Kia Picanto με έκπτωση έως 1.000 ευρώ


Το δημοφιλές μίνι μοντέλο της Kia, το Picanto προσφέρεται σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές σε συνδυασμό με τις εκπτώσεις των 700 ή 1.000 ευρώ (ανάλογα την έκδοση), τον φουλ στάνταρ εξοπλισμό και τα 7 χρόνια της εργοστασιακής εγγύησης.

Στην αρχική έκδοση LX Inmotion Plus με τον 1.0 λτ. κινητήρα των 67 ίππων, το Kia Picanto πωλείται στην τιμή των μόλις 10.490 ευρώ. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνει 6 αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, air condition, ράδιο CD με MP3, AUX & USB και χειριστήρια στο τιμόνι, αυτόματη ενεργοποίηση φώτων, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος, ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι, κεντρικό κλείδωμα κ.λπ.

Εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή έχει και το Picanto 1.2 λτ. 84 PS, το οποίο πωλείται από 10.990 ευρώ στην έκδοση Instyle και με εξοπλισμό που περιλαμβάνει επιπλέον πίσω δισκόφρενα, τηλεχειρισμό κεντρικού κλειδώματος, εξωτερικές χειρολαβές στο χρώμα του αμαξώματος, ταμπλό και χειρολαβές με μεταλλική βαφή, φιμέ κρύσταλλα, 4 ηχεία, Bluetooth κ.λπ. Επίσης, στην γκάμα του Picanto περιλαμβάνεται το ισχυρότερο, πιο πλούσιο και σπορτίφ Picanto 1.0 Turbo 100 PS GT-line στην τιμή των 14.290 ευρώ.

Ξεχωριστές προτάσεις αποτελούν ακόμα τα Picanto X-Line Look (από 11.190 ευρώ το 1.0) και Picanto X-Line (από 12.890 ευρώ το 1.2) με τα crossover χαρακτηριστικά και τον πλούσιο εξοπλισμό.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ