Ολυμπιακός: Πάει για Ματέο Γκαρσία – Διάψευση για Αλενιά


Σε επαφές με την Λας Πάλμας, για τον Ματέο Γκαρσία, αναμένεται να βρεθεί ο Ολυμπιακός – Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που τους ήθελαν να έχουν στο μετεγγραφικό του “στόχαστρο” τον Αλενιά, προχώρησαν οι “ερυθρόλευκοι”.

Μπορεί στην Λας Πάλμας να μην βρίσκει θέση, αλλά ο Ματέο Γκαρσία κατάφερε με την περσινή του εικόνα στην Superleague να… τραβήξει το βλέμμα του Ολυμπιακού.

Ο 22χρονος Αργεντινός πρώην παίκτης του Άρη βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων το τελευταίο διάστημα και πλέον ο Ολυμπιακός φέρεται να μπαίνει δυναμικά για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, οι “ερυθρόλευκοι” αναμένεται να ξεκινήσουν επαφές με τη Λας Πάλμας, για να αποκτήσουν τον Ματέο Γκαρσία πριν την ολοκλήρωση της μετεγγραφικής περιόδου. Μάλιστα, υπάρχουν δημοσιεύματα που εμφανίζουν τους Πειραιώτες να έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στην Λας Πάλμας.

Να αναφέρουμε ότι το συμβόλαιό του Ματέο Γκαρσία με τους… νησιώτες λήγει το επόμενο καλοκαίρι και σε περίπτωση που δεν πωληθεί τώρα, θα μπορεί να διαπραγματευθεί ως ελεύθερος σε έξι μήνες.Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Αλενιά

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών έβαζαν τον Αλενιά της Μπαρτσελόνα στο “στόχαστρο” του Ολυμπιακού και μάλιστα υπήρχε και αναφορά για… ενδεχόμενο βοήθειας από πλευράς Βαλβέρδε, για να προχωρήσει η υπόθεση.

Η πλευρά του Ολυμπιακού αντέδρασε και επισημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα απόκτησης του νεαρού μέσου της Μπαρτσελόνα βάζοντας έτσι τέλος στα “σενάρια”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ