Βρετανία: είδαν το φως το αληθινό


Αποκαθίσταται σταδιακά η ηλεκτροδότηση στη Βρετανία. Οι διακοπές ρεύματος βύθισαν μεγάλα τμήματα της χώρας στο σκοτάδι, προκαλώντας προβλήματα.

Το μπλακ – άουτ στη Βρετανία επηρέασε τις συγκοινωνίες, όπως τα δρομολόγια των τρένων, ένα αεροδρόμιο, ενώ δεν λειτουργούσαν φωτεινοί σηματοδότες στους δρόμους.

Λόγω της διακοπής της ηλεκτροδότησης παρέλυσε η ζωή στο Λονδίνο, το νοτιοανατολικό και βορειοδυτικό τμήμα της Αγγλίας και της Σκωτίας.

Στις σιδηροδρομικές συγκοινωνίες από και προς το Λονδίνο, μεταξύ άλλων οι διαδρομές των Thameslink, Southern and Gatwick Express, καταγράφονταν καθυστερήσεις και ακυρώσεις.

Η αρχή συγκοινωνιών της βρετανικής πρωτεύουσας είχε ανακοινώσει τη διακοπή της γραμμής Victoria του μετρό και προειδοποιούσε τους πολίτες να προσέχουν ιδιαίτερα, όταν χρησιμοποιούν τους δρόμους, καθώς φωτεινοί σηματοδότες δεν λειτουργούσαν.Βρετανία: Η αιτία του μπλακ – άουτ

«Πιστεύουμε ότι το πρόβλημα οφείλεται σε βλάβη στο δίκτυο της National Grid, που επηρεάζει τους καταναλωτές μας», έγραψε η εταιρεία ηλεκτροδότησης της Βρετανίας σε μήνυμά της στο Twitter.

Η National Grid γνωστοποίησε ότι το πρόβλημα προέκυψε από δύο γεννήτριες ηλεκτρικής ενέργειας διαβεβαιώνοντας ότι η βλάβη αποκαταστάθηκε.

Από την πλευρά της, η διαχειρίστρια εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας της βορειοανατολικής Αγγλίας κατέγραψε διακοπές στην ηλεκτροδότηση στην περιοχή, που επηρέασαν τη λειτουργία του αεροδρομίου και του δικτύου του μετρό στη μεγαλύτερη πόλη της περιοχής, στο Νιουκάστλ.

Γύρω στις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής (9.8.2019) ώρα Ελλάδος, o πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας Western Power Distribution, που εξυπηρετεί τα Μίντλαντς, τη νοτιοδυτική Αγγλία και την Ουαλία ανακοίνωσε ότι το ηλεκτρικό ρεύμα έχει αποκατασταθεί στα νοικοκυριά που επλήγησαν.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ