Game of Thrones: Οι δημιουργοί του “μετακομίζουν” στο Netflix


Οι δημιουργοί του «Game of Thrones», Ντέβιντ Μπένιοφ και Νταν Βάις, έκλεισαν πολυετή συμφωνία ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων με το Netflix.

Οι Μπένιοφ και Βάις θα αποχωρήσουν τώρα από το HBO για να συμβάλουν στο περιεχόμενο του Netflix με ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

«Είχαμε μια όμορφη διαδρομή στο HBO εδώ και πάνω από μία δεκαετία και είμαστε ευγνώμονες σε όλους εκείνους που πάντα μας κάνουν να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας» ανέφερε το δημιουργικό δίδυμο σε δήλωση που δημοσίευσε το THR. «Τους τελευταίους μήνες έχουμε περάσει πολλές ώρες μιλώντας με τη Σίντι Χόλαντ και τον Πίτερ Φρίντλαντερ, καθώς και με τον Τεντ Σαράντος και τον Σκοτ Στούμπερ».

«Θυμόμαστε τις ίδιες σκηνές από τις ίδιες ταινίες του ’80. Αγαπάμε τα ίδια βιβλία. είμαστε ενθουσιασμένοι για τις ίδιες δυνατότητες αφήγησης» ανέφεραν οι Μπένιοφ και Βάις.

«Το Netflix δημιούργησε κάτι εκπληκτικό και πρωτοφανές, και είμαστε περήφανοι που μας προσκάλεσαν να συνεργαστούμε μαζί τους».

Ο επικεφαλής του Netflix, Τεντ Σαράντος δήλωσε για τη συνεργασία: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τους μετρ της αφήγησης, Ντέιβιντ Μπένιοφ και Νταν Βάις στο Netflix. Είναι δημιουργική δύναμη και έχουν προσφέρει απόλαυση στο κοινό σε όλο τον κόσμο με την επική ιστορία τους. Ανυπομονούμε να δούμε τι θα φέρει η φαντασία τους στα μέλη μας».

Τους δημιουργούς του “Game of Thrones” διεκδικούσαν επίσης τα Amazon Studios από τον Ιούλιο.

Η Disney ήταν επίσης σε συζητήσεις με τους Μπένιοφ και Βάις. Οι δημιουργοί της δημοφιλούς σειράς επιστημονικής φαντασίας έχουν δεσμευτεί να γράψουν την επόμενη τριλογία «Star Wars» για τη Disney.

 

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ