Τέξας: “Είχα στόχο τους Μεξικανούς”, ομολόγησε ο μακελάρης.


Ο ύποπτος που κατηγορείται ότι σκότωσε 22 ανθρώπους στο μακελειό στο Walmart του Ελ Πάσο, στο Τέξας, το περασμένο Σαββατοκύριακο (3-4.8.2019), είπε στην αστυνομία ότι στόχος του ήταν «Μεξικανοί».

Η εφημερίδα Washington Post έκανε γνωστό ότι περιήλθε στην κατοχή της το επίσημο έγγραφο της σύλληψής του, όπου η αστυνομία σημειώνει πως ο Πάτρικ Κρούσιους ομολόγησε ότι διέπραξε την ένοπλη επίθεση στο Ελ Πάσο του Τέξας. Ελ Πάσο: Ο μακελάρης… πείνασε και σταμάτησε στο Walmart!

«Εγώ είμαι αυτός που πυροβόλησε» είπε ο Κρούσιους στην αστυνομία, την ώρα της σύλληψής του, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, που επικαλείται το επίσημο έγγραφο, το οποίο συνέταξε ο ντετέκτιβ Άντριαν Γκαρσία την επομένη του μακελειού.

Η αστυνομία έθεσε τον Κρούσιους υπό κράτηση, αφού επενέβη έπειτα από τις πληροφορίες που είχε λάβει για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς. Οι αστυνομικοί είδαν ένα αυτοκίνητο να σταματάει σε μια διασταύρωση κοντά στο Walmart. Ένας άνδρας βγήκε από το όχημα με τα χέρια ψηλά και παραδόθηκε, περιγράφεται στο έγγραφο.

«Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι άνοιξε πυρ μέσα στο πολυκατάστημα, χρησιμοποιώντας ένα ΑΚ-47 και πυροβόλησε εναντίον αθώων θυμάτων», έγραψε ο Γκαρσία.

Ο Κρούσιους, σύμφωνα με τη Washington Post, ομολόγησε ότι στόχος του ήταν «Μεξικανοί».

Ωστόσο, η αστυνομία του Ελ Πάσο αρνήθηκε να σχολιάσει στο Reuters τη σχετική έκθεση.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ