Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το δυστύχημα με τους δύο νεκρούς

Λεπτομέρειες για το δυστύχημα έπειτα από σύγκρουση δύο σκαφών έξω από το Πόρτο Χέλι, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνδρες, έδωσε η εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού, Χριστίνα Καρλάση.

Η κα. Καλάση, μιλώντας στην ΕΡΤ, επιβεβαίωσε πως δύο Ελληνες, που επέβαιναν στο ξύλινο σκάφος βρήκαν ακαριαίο θάνατο, ενώ η τρίτη επιβαίνουσα, μια γυναίκα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη.

Η δήλωση της εκπροσώπου του Λιμενικού για το δυστύχημα:

«Υπήρξε σύγκρουση ενός φουσκωτού 10 μ. περίπου με 10 Γάλλους επιβαίνοντες, με ξύλινο σκάφος 5 μέτρων όπου επέβαιναν 3 άτομα, Έλληνες και οι 3, δύο άνδρες και μία γυναίκα. Δυστυχώς ανασύρθηκαν οι σοροί των δύο ανδρών, η γυναίκα έχει τραυματιστεί αρκετά σοβαρά και την έχει παραλάβει το ΕΚΑΒ για να τη μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Στο σημείο σπεύδουν πλωτά του λιμενικού, ιδιωτικά θαλάσσια ταξί και θα μεταβεί μονάδα Υποβρύχιων Καταστροφών. Δυστυχώς ακόμη είναι πολύ νωρίς, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τα αίτια του δυστυχήματος», είπε η συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού Σώματος Χριστίνα Καρλάση μιλώντας στην ΕΡΤ.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here