Οδηγός σώθηκε λόγω αντανακλαστικών! (+video)

Το περιστατικό που θα δείτε στο βίντεο είναι από τις περιπτώσεις που λες «Άγιο είχε» και έσωσε και τον οδηγό και την Porsche 911 GT3. Το παραλίγο σοβαρό ατύχημα, έγινε σε αυτοκινητόδρομο της Νέας Υόρκης, όπου είτε ο οδηγός του φορτηγού κοιμήθηκε, είτε το φορτηγό παρουσίασε παρουσίασε κάποια βλάβη -πιθανώς στα στα φρένα.

Ο οδηγός της Porsche έχει στρίψει ελαφρώς αριστερά, προφανώς για να δει πόσο μεγάλη είναι η ουρά και γιατί ξαφνικά τα προπορευόμενα οχήματα ακινητοποιήθηκαν. Κάπου εκεί για καλή του τύχη κοίταξε τον καθρέπτη και διαπίστωσε ότι έρχεται ένα φορτηγό από πίσω και πλάι, το οποίο δεν θα προλάβαινε με τίποτα να φρενάρει. Έτσι έπραξε σωστά και μετακίνησε την 911 μερικά μέτρα εμπρός και δεξιά.

Κίνηση που αποδείχθηκε σωτήρια, μιας και το φορτηγό ούτε που ακούμπησε την Porsche! H ταχύτητα με την οποία περνάει το τεράστιο όχημα είναι τρομακτική και ελπίζουμε να μην τραυματίστηκε κανείς άλλος, μιας και το βίντεο δεν δείχνει που τελικά σταμάτησε το φορτηγό και μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε.


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ