Τρόμος στη Χίο: Ποιος είναι ο 55χρονος που επιχείρησε να απαγάγει το ανήλικο αγόρι;


Ειδικό κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής μετέβη στο νησί της Χίου και αναζητά 55χρονο με γκρίζο μούσι και γαλανά μάτια ως ύποπτο για την επιχείρηση απαγωγής 9χρονου αγοριού – Σοκαριστικές στιγμές έζησε μία οικογένεια στα Αρμόλια της Χίου, όταν κατά τη διάρκεια της γιορτής Μαστίχας που συγκέντρωσε χιλιάδες κόσμου, ένας 55χρονος άνδρας επιχείρησε να απαγάγει ένα 9χρονο αγοράκι.

Σύμφωνα με το politischios.gr, όλα συνέβησαν όταν άνδρας ηλικίας 55 ετών περίπου απέσπασε την προσοχή της μητέρας και λίγο αργότερα πήρε τον 9χρονο γιο της, κατευθυνόμενος στη μία από τις εξόδους του χωριού.

Η μητέρα αντιλήφθηκε ότι ο μικρός που είχε δίπλα της είχε εξαφανιστεί και τρέχοντας τον εντόπισε στα 100 μέτρα μαζί με τον άγνωστο άνδρα, ο οποίος οδηγούσε το παιδί εκτός χωριού.

Με τις φωνές της μητέρας ο 55χρονος άφησε το παιδί, απομακρύνθηκε τρέχοντας και εκμεταλλευόμενος τον συνωστισμό εξαφανίστηκε μέσα στο πλήθος.

Παρότι οι γονείς ενημέρωσαν άμεσα την Αστυνομία και συγκεκριμένα το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμωτής, οι προσπάθειες εντοπισμού του απέβησαν άκαρπες ενώ ακολούθησε κι επίσημη καταγγελία λίγο αργότερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου.

Οι άντρες της Ασφάλειας έχουν στα χέρια τους μαρτυρίες για έναν μεσήλικα άνδρα, ψηλό, περίπου 1,87, με μούσι, ανοιχτόχρωμα μαλλιά και καλοντυμένο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης ήταν περίπου 55 ετών και φορούσε λευκό πουκάμισο, με σκούρο μπλε καρό παντελόνι και αριστοκρατικό παράστημα, με ύψος περίπου στο 1,90.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ